ΕΛΛΑΔΑ. «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ελλάδα, την πατρίδα μου, μέσα από την ψυχή μου, όχι από φόβο», δηλώνει τώρα ο νεαρός Ρομά που ανέβασε αρχικά ένα βίντεο στο Tik Tok, μέσω του οποίου απειλούσε να σκοτώσει Έλληνες και αστυνομικούς μετά τον θάνατο του 17χρονου στη Βοιωτία από σφαίρα αστυνομικού.

Ο νεαρός Ρομά άλλαξε εντελώς τη στάση του, καθώς τόνισε ότι ήταν έξαλλος από τον θάνατο του 17χρονου στη Βοιωτία από σφαίρα αστυνομικού, γιατί ο νεκρός ήταν συγγενής της γυναίκας του.

Παράλληλα, είπε ότι δεν έπρεπε να μιλήσει έτσι στο βίντεο που ανέβασε νωρίτερα αλλά το έκανε γιατί δεν ήξερε τι έλεγε πάνω στα νεύρα του και τον θυμό του, επειδή έχασε έναν δικό του άνθρωπο.

Μάλιστα, υποστηρίζει ότι αστυνομικοί ανέβασαν το πρώτο του βίντεο σε άλλες σελίδες στα social media και λέει ότι «το ξέρουμε ότι είσαστε ρατσιστές χρόνια τώρα μαζί μας, με τα Ρομά, δεν ξέρω γιατί».

Η Αστυνομία «θέλει πόλεμο μαζί μας, με τους τσιγγάνους», ακούγεται να λέει ο Ρομά και να κάνει λόγο για 3 φόνους ενώ υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι οι αστυνομικοί βγαίνουν από τη σχολή τους χωρίς καμία εκπαίδευση, πριν ζητήσει για άλλη μια φορά συγγνώμη στο τέλος, λέγοντας ότι η αστυνομία θα πρέπει να ηρεμήσει.

Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για το βίντεο που απειλούσε ότι θα σκοτώσει «Έλληνες και αστυνομικούς»

«Εγώ συγκεκριμένα, θα σκοτώσω όλους τους Αστυνομικούς και θα σκοτώνω κάθε Έλληνα μπροστά μου», ακούγεται να λέει στο πρώτο βίντεο που ανέβασε ο νεαρός Ρομά, για το οποίο η ΕΛ.ΑΣ. ξεκίνησε έρευνα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο βίντεο: «Σκοτώσανε άλλο ένα 17χρονο παιδάκι, όλα καλά, δεν τρέχει τίποτα. Όταν όμως οι γύφτοι, γίνει πόλεμος που εύχομαι να γίνει πόλεμος, θα είμαστε οι πρώτοι, οι εχθροί της Ελλάδας. Εγώ συγκεκριμένα, θα σκοτώσω όλους τους αστυνομικούς και θα σκοτώνω κάθε Έλληνα μπροστά μου. Με τόσο ρατσισμό με τόση κακία μέσα σας, εγώ θα σας τινάξω τα μυαλά στον αέρα. Δολοφόνοι».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις