ΒΟΙΩΤΙΑ. Λίγη ώρα μετά την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικό όρο την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, ο αστυνομικός που κατηγορείται για τον θάνατο του 17χρονου στη Βοιωτία, η μητέρα του νεαρού μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή «Tlive», μη μπορώντας να συγκρατήσει την οργή της.

«Γιατί αφέθηκε ελεύθερος ο δολοφόνος του παιδιού μου; Θα του άρεσε να το κάνουν στο παιδί του; Να τον σκοτώσουν και να το νεκροφιλήσει; Ένα παιδί πονόψυχο. Δούλευε και πήγαινε σχολείο», είπε αρχικά η κυρία Τασία, μητέρα του 17χρονου.

Και συνέχισε: «Θέλω να τον σκοτώσουν. Γιατί είμαι χαροκαμένη. Ποιος θα μου φέρει το παιδί μου πίσω; Δεν θέλω να ξαναβγεί στην κοινωνία. Ούτε τον ήλιο να μην έβλεπε».

Από την πλευρά της, η νονά του 17χρονου, κυρία Μάγδα, ανέφερε στην Τατιάνα Στεφανίδου: «Πάντα τον συμβούλευα, τον μάλωνα να μην οδηγεί. Μου έλεγε “πρέπει να οδηγήσω για να πάω για δουλειά”. Αναγκάστηκε από τα 15 του, όταν πέθανε ο πατέρας του, να πάει για δουλειά για να βοηθήσει την υπόλοιπη οικογένεια του. Ο αστυνομικός αυτός αφαίρεσε μία ζωή, χωρίς να ελέγξει τίποτα. Λυπάμαι για τη Δικαιοσύνη. Αυτό το παιδί δεν έρχεται πίσω».

Από την πλευρά της, η νονά του 17χρονου, κυρία Μάγδα, ανέφερε στην Τατιάνα Στεφανίδου: «Πάντα τον συμβούλευα, τον μάλωνα να μην οδηγεί. Μου έλεγε «πρέπει να οδηγήσω για να πάω για δουλειά». Αναγκάστηκε από τα 15 του, όταν πέθανε ο πατέρας του, να πάει για δουλειά για να βοηθήσει την υπόλοιπη οικογένεια του. Ο αστυνομικός αυτός αφαίρεσε μία ζωή, χωρίς να ελέγξει τίποτα. Λυπάμαι για τη Δικαιοσύνη. Αυτό το παιδί δεν έρχεται πίσω».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις