ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης και θλίψης πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (29/12) η κηδεία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια στου Ρέντη και κατέληξε μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Πλήθος κόσμου, συγγενείς , φίλοι, συνάδελφοι, συνέρρευσαν στον ιερό ναό για να πουν το τελευταίο αντίο στον αστυνομικό, ενώ τραγικές φιγούρες η συζυγος και η μητέρα του, τα λόγια της οποίας συγκλόνισαν όταν ακούστηκε να λέει σε συγγενή που την αγκάλιασε για να της δώσει συλλυπητήρια:

«Βαστάω εγώ, βαστάω. Είμαι η μάνα του “Λύγγε”».

Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε στις 11.30 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη, ενώ ο ενταφιασμός του άτυχου Γιώργου έγινε στο κοιμητήριο του Ιερού Ναού Αναστάσεως του Κυρίου, στη Θέρμη.

Υπενθυμίζεται πως ο 31χρονος αστυνομικός χτυπήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα στον μηρό έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, κατά τη διάρκεια επεισοδίων, στο περιθώριο αγώνα βόλεϊ.

O άτυχος αστυνομικός Γιώργος Λυγγερίδης/ΑΠΕ - ΜΠΕ
Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις