ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι φίλος του συντρόφου της ομολόγησε στις Αρχές ότι η γυναίκα δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της, στη συνέχεια την έβαλαν σε μπαούλο και την πέταξαν σε σημείο στη Χαλκιδική. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σύντροφος δεν έχει ακόμα ομολογήσει.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο φίλος του συντρόφου ομολόγησε στους αστυνομικούς πως ο σύντροφος της γυναίκας ήταν εκείνος που τη σκότωσε και στη συνέχεια του ζήτησε βοήθεια για να εξαφανίσει το πτώμα, ωστόσο οι Αρχές ακόμα ερευνούν το αν είχε και εκείνος συμμετοχή στην πράξη της δολοφονίας. Τόσο ο σύντροφος της 41χρονης όσο και ο φίλος του είναι υπό κράτηση στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Βρέθηκε η σορός του θύματος

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως πράγματι η σορός του θύματος βρέθηκε στη Χαλκιδική, στο σημείο το οποίο υπέδειξε ο φίλος του συντρόφου της στους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria, πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα βρέθηκε πτώμα γυναίκας, ηλικίας 35-40 χρόνων σε περιοχή της Χαλκιδικής και συγκεκριμένα σε απόμερο σημείο της Νέας Τρίγλιας, που φέρεται να ανήκει στην 41χρονη.

Κλιμάκιο της Σήμανσης ελέγχει εξονυχιστικά το αυτοκίνητο του φίλου του με το οποίο φέρονται οι δύο άνδρες να μετέφεραν το πτώμα, ενώ Κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής μεταβαίνει στη Νέα Τρίγλια, στο σημείο που υποδείχθηκε από τον φίλο ότι απέρριψαν τη σορό.

Σημειώνεται ότι η 41χρονη γυναίκα είχε μια 13χρονη κόρη και βρισκόταν στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Έχει καταδικαστεί για ξυλοδαρμό της αδερφής του

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο 41χρονος σύντροφος της είχε ποινικό μητρώο, καθώς είχε καταδικαστεί πέντε φορές για τον ξυλοδαρμό της αδελφής του.

Όπως είπε η αδελφή του 41χρονου, μιλώντας στον Alpha, την είχε ξυλοκοπήσει άγρια, επειδή είχε αρνηθεί να του δώσει χρήματα και εκ τότε αντιμετωπίζει κενά μνήμης και μετατραυματικό σοκ.

Να σημειωθεί ότι ο σύντροφος της Γεωργίας είχε προγραμματίσει να μεταβεί στην Αθήνα για να μιλήσει σε εκπομπή, αλλά όπως έγινε γνωστό του το απαγόρευσαν οι Αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη της 41χρονης χάθηκαν το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς ενώ στις 4 Ιανουαρίου εκδόθηκε missing alert από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις