ΚΟΣΜΟΣ. Κάθε σχέση είναι διαφορετική και αυτό που θα μπορούσε να λειτουργήσει για κάποιους, δεν θα ήταν καλό για άλλους. Ιδιαίτερο ζήτημα αποτελεί πάντα ανάμεσα στα ζευγάρια η μονογαμία.

Ένας άντρας που έχει έναν κάπως «ανοιχτό» γάμο με τη σύζυγό του, αποκάλυψε πώς για τα μυστικά τους ενημερώθηκε όλη η οικογένεια της κατά τη διάρκεια του γεύματος των Χριστουγέννων.

Ο 32χρονος άντρας έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ζητήσει συμβουλές για το πώς να χειριστεί την κατάσταση. Εξήγησε ότι η σύζυγός του, 27 ετών, είχε ένα ατύχημα στην πεζοπορία πριν από δύο χρόνια και τραυματίστηκε δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει πλέον τα άκρα της.

«Αγαπώ πολύ τη γυναίκα μου και δεν θα την χωρίσω ποτέ. Έχουμε δύο πολύ μικρά παιδιά που μας χρειάζονται και τους δύο. Επίσης, η δουλειά μου μας παρέχει ιατρική ασφάλιση που προφανώς είναι πολύ σημαντική για εμάς. Η ουσία του θέματος έγκειται στο σεξ. Η γυναίκα μου δεν μπορεί να κάνει σεξ. Κανενός είδους», ανέφερε ο 32χρονος.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά το ατύχημα τόσο ο 32χρονος όσο και η σύζυγος του, που κάνουν θεραπεία, είχαν μία ειλικρινή συζήτηση για το πώς να προχωρήσουν στον γάμο τους. «Νόμιζε ότι θα την άφηνα και θα πάω με κάποια άλλη. Δεν είχα καμία άλλη παράλληλα. Επίσης δεν είχα χρόνο. Δούλευα, φρόντιζα δύο παιδιά και βοηθούσα στη φροντίδα της», τόνισε ο άνδρας.

Και πρόσθεσε: «Κυριολεκτικά δεν είχα χρόνο για κάτι τέτοιο. Τέλος πάντων, όλο αυτό οδήγησε σε έναν καβγά που με οδήγησε στο να παραδεχτώ ότι είχα ακόμα σωματικές ανάγκες που δεν κάλυπτα μόνος μου στο ντους. Αυτή ήταν μια κατάσταση που κανείς από τους δύο δεν φανταζόταν όταν γνωριστήκαμε».

Ο άντρας εξήγησε ότι μετά τη συζήτησή τους η σύζυγός του αποφάσισε να ενεργήσει και να του βρει γυναίκες με τις οποίες θα μπορούσε να κάνει σεξ αλλά δεν θα είχε κανένα συναισθηματικό δέσιμο.

«Δεν ψάχνω για γυναίκες και δεν λέω στη γυναίκα μου τι να κάνει. Όταν αποφασίσει ότι το χρειάζομαι το κανονίζει. Δεν είναι τέλειο. Δεν είναι αυτό που θέλω. Θέλω η γυναίκα μου να είναι ξανά υγιής. Θέλω να την κρατήσω. Θέλω να είμαι μαζί της. Δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ. Ήταν μια προσωπική απόφαση που πήραμε μαζί. Και σε ότι με αφορά θα έπρεπε να παραμείνει προσωπικό», σημείωσε ο 32χρονος.

«Τα πεθερικά μου ετοιμάζονταν να με σπάσουν στο ξύλο»

Κάποια στιγμή η μικρότερη αδελφή της συζύγου του μετακόμισε στην πόλη τους και ζήτησε να την φιλοξενήσουν όσο σπούδαζε στο πανεπιστήμιο. «Έχει μερική υποτροφία και την αφήσαμε να μείνει εδώ, ώστε η οικογένειά της να εξοικονομήσει χρήματα», είπε ο 32χρονος.

«Βοηθάει στο σπίτι και με τα παιδιά. Σε αντάλλαγμα, μένει στη σουίτα του υπογείου μας και της δίνω κάποια χρήματα. Δεν δουλεύει με ωράριο ή κάτι τέτοιο. Μπορεί να προσέχει τα παιδιά ενώ ετοιμάζω το δείπνο ή να εργαστεί στον κήπο της γυναίκας μου», εξήγησε ο άντρας.

Όλα ήταν καλά μέχρι που ένα βράδυ ο σύζυγος βγήκε να συναντηθεί με κάποια που είχε κανονίσει η σύζυγος του. «Η κουνιάδα μου έπρεπε να προσέχει τα παιδιά. Αντίθετα, έβαλε έναν από τους φίλους της να τα προσέχει και με ακολούθησε. Με είδε να πάω να συναντήσω μια γυναίκα και να ανεβαίνω σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Τράβηξε φωτογραφίες», έγραψε ο 32χρονος.

Η αδερφή της 27χρονης επέλεξε να μην μιλήσει στο ζευγάρι γι’ αυτό που είχε ανακαλύψει. Αντίθετα έριξε την «βόμβα» και αποκάλυψε τα πάντα όταν η οικογένεια της 27χρονης τους επισκέφθηκε για τα Χριστούγεννα.

«Ήμουν τσαντισμένος. Η γυναίκα μου ήταν έξαλλη και ντροπιασμένη. Τα πεθερικά μου ετοιμάζονταν να με σπάσουν στο ξύλο μέχρι που μίλησε η γυναίκα μου και εξήγησε τα πάντα. Κανείς δεν είναι πραγματικά εντάξει με αυτό, αλλά δεν ήταν αυτό που πίστευαν. Αλλά τώρα όλοι γνωρίζουν κάτι πολύ προσωπικό για εμάς που δεν θέλαμε να δημοσιοποιηθεί», ανέφερε ο 32χρονος.

Το ζευγάρι είναι αναστατωμένο από όσα συνέβησαν και ζήτησε από την αδελφή της 27χρονης να φύγει από το σπίτι. «Θα μπορούσε να μας είχε μιλήσει. Θα μπορούσε να με αντιμετωπίσει. Θα μπορούσε να είχε μιλήσει με την αδερφή της. Αντίθετα, επέλεξε να γίνει ήρωας και να πει σε όλους κάτι που δεν έπρεπε ποτέ να γίνει δημόσιο», εξήγησε ο άντρας.

«Μας εκλιπαρεί να επιστρέψει (σ.σ. στο σπίτι) γιατί πλέον δεν έχει κοινωνική ζωή γιατί ταξιδεύει 3,5 με 4 ώρες την ημέρα. Οι γονείς της προτείνουν να νοικιάσουν το υπόγειο αλλά δεν τη θέλουμε εδώ. Είμαι εγώ καθ..κι επειδή την έδιωξα;» ρώτησε τους χρήστες στον ιστότοπο Reddit.

Οι χρήστες έσπευσαν να διαβεβαιώσουν τον σύζυγο ότι δεν θα έπρεπε να αισθάνεται ένοχος με κανέναν τρόπο. «Η κουνιάδα σου εισέβαλε στην ιδιωτικότητά σου και επέλεξε να σε ντροπιάσει δημόσια αντί να ασχοληθεί με το θέμα ιδιωτικά. Είναι κατανοητό ότι δεν θέλεις πλέον να ζει μαζί σου μετά από μια τέτοια παραβίαση εμπιστοσύνης», έγραψε ένας χρήστης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις