ΚΟΣΜΟΣ.Ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο και ξεκίνησε θεραπεία τη Δευτέρα (05/02). Σύμφωνα με το Παλάτι, ο καρκίνος εντοπίστηκε κατά την πρόσφατη νοσοκομειακή περίθαλψη του Βασιλιά για έναν καλοήθη διευρυμένο προστάτη και ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης εγχείρισής του. Σε ανακοίνωσή του, το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ανέφερε:

«Ο βασιλιάς είναι πολύ άρρωστος: "Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης νοσοκομειακής διαδικασίας του βασιλιά για καλοήθη διόγκωση του προστάτη, διαπιστώθηκε ένα ξεχωριστό ζήτημα που προκαλεί ανησυχία. Οι διαγνωστικές εξετάσεις που ακολούθησαν εντόπισαν μια μορφή καρκίνου. Η Αυτού Μεγαλειότης ξεκίνησε σήμερα ένα πρόγραμμα τακτικών θεραπειών, κατά τη διάρκεια του οποίου οι γιατροί του συνέστησαν να αναβάλει τα καθήκοντά του σε δημόσιους χώρους.

Καθησυχαστική η Ιατρική ομάδα του Παλατιού

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Αυτού Μεγαλειότητα θα συνεχίσει να αναλαμβάνει τις κρατικές υποθέσεις και την επίσημη γραφειοκρατία ως συνήθως. Ο βασιλιάς είναι ευγνώμων στην ιατρική του ομάδα για την ταχεία παρέμβασή της, η οποία κατέστη δυνατή χάρη στην πρόσφατη νοσοκομειακή του διαδικασία. Παραμένει απόλυτα θετικός όσον αφορά τη θεραπεία του και προσβλέπει στην επιστροφή του σε πλήρη δημόσια καθήκοντα το συντομότερο δυνατό.

Η Αυτού Μεγαλειότητα επέλεξε να μοιραστεί τη διάγνωσή του για να αποτρέψει τις εικασίες και με την ελπίδα ότι μπορεί να βοηθήσει στην κατανόηση του κοινού για όλους εκείνους σε όλο τον κόσμο που πλήττονται από τον καρκίνο».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις