ΚΟΣΜΟΣ. Ένας άνδρας κοιμήθηκε με περισσότερες από 200 γυναίκες και απέκτησε παραπάνω από 180 παιδιά, ωστόσο παραμένει μόνος, γιατί δυσκολεύεται να βρει ανταπόκριση στον έρωτα.

Ο 52χρονος Joe από τη Βρετανία είναι δωρητής σπέρματος και παρά τους εκατοντάδες απογόνους και την πλούσια ερωτική ζωή, δυσκολεύεται να βρει την ευτυχία, σύμφωνα με τη Mirror.

«Μοιάζει αστείο, αλλά η επιτυχία μου ως δωρητής σπέρματος, με δυσκόλεψε να βρω επιτυχία στον έρωτα», είπε και πρόσθεσε πως «ξοδεύω πολύ χρόνο για να βοηθήσω τις γυναίκες, όποτε περιορίζεται ο ρομαντισμός μου».

https://www.instagram.com/p/CdlI0kLMuei/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έπειτα, σημείωσε ότι μπορεί εύκολα να βρει γυναίκα για να κάνει σεξ, αλλά του λείπει μια αγκαλιά ή ένα φιλί και όχι η σωματική επαφή.

«Σεξ μπορώ να κάνω εύκολα, αλλά στην πραγματικότητα θέλω ένα φιλί, μια αγκαλιά και ένα “όλα θα πάνε καλά”. Αναζητώ τη γαλήνη και την ευτυχία, αυτά απουσιάζουν από τη ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά.

Έτσι, συνεχίζει να ψάχνει για τη γυναίκα που θα εισβάλει στη ζωή του, ελπίζοντας κάποια στιγμή να γνωρίσει τον αληθινό έρωτα.

https://www.instagram.com/p/C1nsM71Ih5X/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις