ΚΟΣΜΟΣ. «Είμαι οικονομική κυρίαρχος. Οι άνθρωποι μου στέλνουν 1.500 δολάρια το μήνα για να ταπεινωθούν και να μου ανήκουν – να πώς λειτουργεί». Η Hope Vicious είναι μια οικονομική dominatrix της οποίας οι «υποτακτικοί που της ανήκουν» της στέλνουν χρήματα. Η 30χρονη εμφανιζόταν ως camgirl αλλά άλλαξε επάγγελμα, γιατί δεν της άρεσε να εμφανίζεται γυμνή.

Το κείμενο του βασίζεται σε μια απομαγνητοφωνημένη συνέντευξη στο Business Insider με μια 30χρονη οικονομική dominatrix ή αφέντρα αν προτιμάτε, που χρησιμοποιεί το όνομα Hope Vicious. Οι πηγές των εσόδων της έχουν επαληθευτεί από το Insider. Τα παρακάτω έχουν υποστεί επεξεργασία για λόγους έκτασης και σαφήνειας. Η έρευνα στο θέμα έβγαλε πολλές καταγγελίες για τις οποίες θα υπάρξει αναφορά στο τέλος.

Ξεκίνησε λέγοντας πως «Όταν ήμουν 18 ετών και ζούσα μόνη μου στο Μέριλαντ σε ένα πανάκριβο διαμέρισμα, άρχισα να χρησιμοποιώ μια κάμερα για να πουλάω σεξουαλικό περιεχόμενο για να πληρώνω τους λογαριασμούς. Το έκανα αυτό για περίπου δύο χρόνια, αλλά δεν μου άρεσε τόσο πολύ. Έψαξα για άλλα kinks και βρήκα την οικονομική κυριαρχία, η οποία ακουγόταν πολύ καλή για να είναι αληθινή».

Τι είναι η οικονομική κυριαρχία – Τι κάνει μια οικονομική αφέντρα

Η Hope Vicious ξεκινά με τον ορισμό της εργασίας της: Οικονομική κυριαρχία σημαίνει να εξουσιάζεις τους ανθρώπους οικονομικά. Οι άνθρωποι με τους οποίους συνδέομαι σε ιστοσελίδες kink ή σε κανονικές ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Twitter, θα μου στείλουν χρήματα, μέσω μιας εφαρμογής όπως το CashApp, είτε χωρίς κανένα λόγο, είτε σε αντάλλαγμα για κάποια προσοχή, είτε για ένα συγκεκριμένο αίτημα. Συχνά γίνεται online, αλλά μερικές φορές και αυτοπροσώπως.

Οι άνθρωποι στους οποίους κυριαρχώ είναι κυρίως άνδρες, αλλά μερικές φορές υπάρχουν γυναίκες και μη δυαδικά άτομα. Συχνά είναι άνθρωποι σε θέσεις εξουσίας – ένας διευθύνων σύμβουλος, ένα αφεντικό ή ένας οικογενειάρχης – και θέλουν να μου υποταχθούν με τη μορφή χρημάτων.

Αποφάσισα ότι ήθελα να βάλω τον εαυτό μου εκεί έξω

Δεν είχα μεγάλη εμπειρία στο να είμαι κυρίαρχος. Πριν βγω εκεί έξω, έκανα μήνες έρευνας. Υπάρχουν πολλές δωρεάν πληροφορίες εκεί έξω – άρθρα, εκπαιδευτικές ιστοσελίδες, βίντεο στο YouTube. Στη συνέχεια, υπάρχουν γυναίκες που διδάσκουν μαθήματα ή προσφέρουν οδηγούς. Το 2012, έφτιαξα έναν λογαριασμό στο Twitter, τώρα Χ, και άρχισα να διαφημίζω τον εαυτό μου ως οικονομική dominatrix. Πολλοί άνθρωποι με προσέγγισαν. Πολλοί μου σπαταλούσα τον χρόνο και δεν κατέληξαν να στείλουν χρήματα, αλλά μέσα στον πρώτο μήνα έβγαζα χρήματα.

Οι αργόσχολοι συχνά κάνουν αναρτήσεις-δολώματα με τη λογική «Ω, δεν μπορώ να βρω πουθενά μια findomme για να εξυπηρετήσω!» Στη συνέχεια, φυσικά, περίπου 50 γυναίκες θα τους απαντήσουν λέγοντας ότι μπορούν να τις προσεγγίσουν. Αλλά τότε παίρνουν όλη αυτή τη δωρεάν προσοχή χωρίς πραγματική πρόθεση να στείλουν χρήματα.

Πώς λειτουργεί η επιχείρησή μου findomme

Μερικοί άνθρωποι στέλνουν χρήματα επειδή θέλουν να τους εξευτελίσουν ή να τους αγνοήσουν, ενίοτε μπορεί να κάνω μια συνεδρία μαζί τους. Αυτό μπορεί να σημαίνει ένα σωρό διαφορετικά πράγματα – οτιδήποτε εμπίπτει στην ομπρέλα της κυριαρχίας μπορεί να είναι μια συνεδρία τύπου findomme, όπως οι συνεδρίες ταπείνωσης ή λατρείας ποδιών σε συνδυασμό με το ότι μου στέλνουν χρήματα.

Για τους περισσότερους υποτακτικούς, θα μου στείλουν χρήματα και θα αναγνωρίσω ότι μου τα έστειλαν, αλλά αυτό είναι το όριο. Κάποιοι οικονομικοί υποτακτικοί δεν περιμένουν αναγνώριση ή οτιδήποτε άλλο, αντλούν ευχαρίστηση από την ίδια την αποστολή των χρημάτων. Υπάρχει επίσης ένα πράγμα που ονομάζεται αποστράγγιση, όπου θα σας στέλνουν χρήματα ξανά και ξανά ενώ ίσως κουβεντιάζετε για λίγο.

Δεν γίνομαι πολύ σαφής, δεν κάνω καθόλου γυμνό. Κάνω λογοκριμένο περιεχόμενο, όπου ποζάρω σε μια φωτογραφία, αλλά όλο μου το σώμα είναι με pixel. Είμαι εντάξει με τους πελάτες που είναι γυμνοί, αλλά δεν μου μιλάνε σεξουαλικά.

Πού μπορείτε να συναντήσετε τους υποτακτικούς σας αυτοπροσώπως

Ο πρώτος υποτακτικός που γνώρισα προσωπικά ήταν κάποιος που ζούσε 20 λεπτά μακριά μου. Ήμουν πολύ νευρική καθώς ακόμα μάθαινα την ρουτίνα. Δεν είχα ιδέα τι να πω ή πώς να συμπεριφερθώ. Ακόμα και όταν κάνεις την έρευνα, είναι ένα μεγάλο άλμα από το να πρέπει απλά να πεις ευχαριστώ στο διαδίκτυο στο να συναντήσεις κάποιον προσωπικά για να «κυριαρχήσεις» πάνω του.

Με ακολουθούσε στο εμπορικό κέντρο κουβαλώντας όλες τις τσάντες και κάνοντας swiping με την κάρτα του στα καταστήματα, ενώ εγώ ουσιαστικά τον κορόιδευα. Αγόρασε ένα ζευγάρι παπούτσια για τον τότε φίλο μου, μερικά ρούχα για μένα και βιντεοπαιχνίδια και για τους δυο μας – συνολικά περίπου 250 δολάρια. Στη συνέχεια σήκωσε 150 δολάρια από ένα ΑΤΜ και μου τα έδωσε. Ήμουν με αυτό το αγόρι για επτά χρόνια και δεν είχε πρόβλημα με αυτό που έκανα. Είμαι με τον τωρινό μου σύντροφο εδώ και δύο χρόνια και είναι εξίσου εντάξει με αυτό. Η επικοινωνία είναι το κλειδί για να είναι όλοι οι εμπλεκόμενοι ευχαριστημένοι.

Ενώ ο φίλος μου δεν συμμετέχει συνήθως, κάποιοι από τους συνδρομητές μου θα του στείλουν χρήματα ή μερικές φορές θα έρθει μαζί μου σε μια προσωπική συνεδρία για την ασφάλειά μου. Ένας «ιδιόκτητος υποτακτικός» είναι κάποιος που θέλει να υπηρετεί μια κυρίαρχο ή αφέντρα και να μην υπηρετεί κανέναν άλλον. Είναι πολύ πιο οικείο, μπορείτε να βουτήξετε βαθύτερα σε αυτό που τους αρέσει.

Κάθε συμφωνία είναι διαφορετική. Επειδή «είναι καλή», τους αφήνει λίγα χρήματα για να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους.

Ποιο είναι το ντιλ

Έχω μέχρι και επτά υποτακτικούς που ανήκουν σε μια στιγμή. Απαιτώ από αυτούς να μου στέλνουν 100 δολάρια την εβδομάδα σε μια καθορισμένη ημέρα, αλλά στη συνέχεια περιμένω να στέλνουν σταθερά περισσότερα από αυτά μέσω του CashApp ή να μου αγοράζουν πράγματα από τη λίστα επιθυμιών μου στο Amazon.

Αυτό σημαίνει ότι απαιτώ 400 δολάρια το μήνα από αυτούς, αλλά περιμένω περίπου 1.500 δολάρια. Αν είχα ένα υποκατάστημα που δεν έπιανε σταθερά αυτό το ποσό, θα τους προειδοποιούσα. Αν συνέχιζαν να χάνουν αυτό το ποσό, θα έπρεπε να τους πω ότι δεν δουλεύει.

Αγαπώ τη δουλειά μου

Μου αρέσει να είμαι findomme. Είναι συναρπαστικό και δίνει τεράστια ώθηση στην αυτοπεποίθηση. Ουσιαστικά πληρώνομαι για να ζω μια πολυτελή ζωή. Βοηθάει στη χρηματοδότηση των χόμπι μου που είναι το gaming, η μουσική και η τέχνη. Μπορώ να ξοδεύω 1.000 δολάρια τον μήνα για να συλλέγω κάρτες Magic: The Gathering και 500 δολάρια τον μήνα για το Fortnite και πηγαίνω σε πολλές συναυλίες. Δεν έχω εξαιρετικά πολυτελές γούστο. Δεν αγοράζω περιορισμένης αξίας επώνυμα ρούχα σχεδιαστών και επώνυμες μάρκες υψηλών προδιαγραφών. Τούτων λεχθέντων, επιδιώκω να κάνω δώρο στον εαυτό μου ένα Rolex για τα Χριστούγεννα και μια άλλη BMW για τα γενέθλιά μου.

Η έρευνα για το άρθρο δείχνει πως η Hope Vicious ή Goddess Alexa βασίζεται επίσης στις υπηρεσίες mentoring. Καθοδηγώντας δηλαδή άλλες υποψήφιες οικονομικές αφέντρες. Στο πλαίσιο το οποίο ζούμε είναι αρκετά διασκεδαστικό κάποιοι να πληρώνουν για την οικονομική τους εκμετάλλευση. Η ίδια έχει κατηγορηθεί για απάτες από χρήστες του Youtube και του X/Twitter όσο αφορά τις υπηρεσίες μέντορινγκ. Αντίστοιχα την έχουν κοροϊδέψει υποτακτικοί, δέιχνοντάς της ψευδή printscreens από τραπεζική κατάθεση.

Οι οικονομικές αφέντρες δεν προσφέρουν κάποιου είδους σεξουαλική απόλαυση, αλλά στηρίζονται στην «χειραγώγηση» (το επιθυμητό δηλαδή) των υποτακτικών τους. Η ίδια παραδέχεται πως πολλές φορές ξεζουμίζει τους υποτακτικούς της εώς το σημείο να τους αφήνει χρήματα μόνο για τους λογαριασμούς τους ή και όχι. Κάτι που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως καινούριο, αντίθετα αφορά και τα δύο φύλα. Πολλές ατάκες της συνέντευξης λειτουργούν ως advertorial για τις υπηρεσίες mentoring για νέες αφέντρες.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις