ΗΠΑ. Ένα διαφορετικό σέρβις σε μπαρ οδηγεί τους πότες σε νέο επίπεδο… Οι Spring Breakers (φοιτητές που απολαμβάνουν τις ανοιξιάτικες διακοπές τους διάρκειας μιας εβδομάδας) στο Φορτ Λόντερντεϊλ της Φλόριντα στριμώχνονται σε ένα τοπικό μπαρ για… χαστούκια. Κι όμως, δεν είναι ρινγκ το μπαρ, αν και θα μπορούσε…

Η μπαργούμαν, Aiyana Callas, 26 ετών, σερβίρει σφηνάκια, “Hurricane Shots”, με την υπογραφή της στο «Backyard Fort Lauderdale» για 30 δολάρια, κάθε βράδυ της δημοφιλούς περιόδου πάρτι. Η όλη διαδικασία ακολουθείται από μια πλήρη παράσταση, την οποία μπορείτε να απολαύσετε στο βίντεο.

https://www.instagram.com/reel/C4WezCTL9av/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η κοπέλα επιμένει ότι οι συμμετέχοντες δίνουν τη συγκατάθεσή τους πριν τους χαστουκίσει και ότι φροντίζει να μην τους χτυπήσει δυνατά. «Είμαι 100% ηθοποιός και πολύ καλή στο να φαίνεται ότι τους χαστουκίζω όσο πιο δυνατά μπορώ. Αλλά δεν τους χαστουκίζω όσο πιο δυνατά μπορώ», είπε η Κάλλας στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα «Axios», σύμφωνα με τη «New York Post».

Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με το αλκοόλ και την ένταση της… σφαλιάρας. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της, δίνει περίπου 150 με 200 σφαλιάρες κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η μπαργούμαν δεν εφηύρε το “Hurricane Shot”, αλλά έχει βάλει τη δική της πινελιά με ακροβατικές κινήσεις και θεατρικά σε στυλ πάλης, όπως το alter-ego της “Hurricane Aiyana”.

Η Κάλλας σερβίρει στο Backyard Fort Lauderdale ως ελεύθερος επαγγελματίας, που αγοράζει το αλκοόλ από το μπαρ ως μέρος της δικής της εταιρείας ψυχαγωγίας μέσω της οποίας δέχεται, επίσης, κρατήσεις για ιδιωτικά πάρτι.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις