ΚΟΣΜΟΣ. Ο 36χρονος άνδρας της ιστορίας και η 32χρονη σύντροφός του, παντρεύτηκαν πριν από 5 χρόνια. Δεν έχουν παιδιά και ο άνδρας πίστευε πραγματικά ότι ο γάμος τους είναι ομαλός και ανέφελος. Μέχρι που πρόσφατα, κοιτώντας τις φωτογραφίες της γυναίκας του, ανακάλυψε μία στην οποία ήταν γυμνή.

Αυτό που του προκάλεσε εντύπωση ήταν το γεγονός ότι δεν την είχε δει ποτέ πριν, ενώ η ιδέα ότι θα μπορούσε να την είχε βγάλει για κάποιον άλλον, ούτε που του περνούσε από το μυαλό. Μετά όμως, πήγε στα μηνύματα της, όπου ανακάλυψε ότι η γυμνή φωτογραφία στάλθηκε σε έναν πελάτη του γυμναστηρίου, όπου η γυναίκα δουλεύει.

Την είχε στείλει σε προηγούμενο μήνυμα του άνδρα που γνώρισε στο γυμναστήριο, στο οποίο της ζητούσε να του «φτιάξει το κέφι».

Είχαν ανταλλάξει πολλά μηνύματα και πολλά από αυτά ήταν αρκετά παθιασμένα. Με το που ανακάλυψε αυτό που γινόταν, ο 36χρονος αποφάσισε να έρθει της μιλήσει ανοιχτά. Εκείνη, έπιασε το κινητό, έσβησε όλα τα μηνύματα και του ζήτησε συγγνώμη, λέγοντάς του ότι τον αγαπά και ότι είχε κάνει ένα ανόητο λάθος. «Μου εξήγησε ότι αντάλλασσαν μηνύματα περίπου έναν μήνα και παρασύρθηκε από την προσοχή που της έδινε».

«Μάλιστα, ο τύπος έχει σχέση και δεν είχε στείλει ποτέ του καμία προκλητική φωτογραφία. Αντίθετα, η γυναίκα του είναι εκείνη που έκανε το πρώτο βήμα» περιέγραψε.

Του ορκίστηκε ότι δεν έκαναν ποτέ τίποτε που δεν έπρεπε και ότι δεν είχαν καμία επαφή εκτός γυμναστηρίου. Αυτό που έχει σκοπό να κάνει άμεσα ο άνδρας, είναι να ζητήσει από τη γυναίκα ν’ ανακτήσει τα διαγραμμένα μηνύματα και τις φωτογραφίες και, αν εκείνη το αρνηθεί, τότε θα σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο του διαζυγίου.

«Ένα κομμάτι μου δεν θέλει να διαβάσει τα μηνύματα που αντάλλασσαν, όμως νιώθω ότι πρέπει να μάθω τα πάντα πριν πάρω οποιαδήποτε απόφαση». Όπως λέει, δεν πιστεύει ότι η γυναίκα του, του έχει πει την αλήθεια.

«Θέλω να το ξεπεράσω, αλλά δεν ξέρω αν μπορώ. Πρώτα χρειάζομαι ένα ξεκαθάρισμα και μία τίμια συμφωνία. Θέλω να ξέρω ποιος είναι αυτός που του έστειλε τη φωτογραφία, γιατί δεν έχει ούτε λογαριασμό στα social media».

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις