ΚΟΣΜΟΣ. Ένας υπέρβαρος άνδρας ζύγιζε περίπου 180 κιλά και κατάφερε να αδυνατίσει χάνοντας περίπου τα μισά, αφού έκοψε «μαχαίρι» το αλκοόλ που κατανάλωσε σε τεράστιες ποσότητες, ειδικά την περίοδο του lockdown.

Ο 28χρονος Jonathan Perez από το Πουέρτο Ρίκο ήταν υπέρβαρος από μικρό παιδί, αλλά ασχολιόταν με τον αθλητισμό, όπως με τρέξιμο, κολύμπι και πολεμικές τέχνες, οπότε δεν σκέφτηκε να αδυνατίσει, επειδή αθλούνταν.

Όμως, μετά τις καραντίνες για τον κορονοϊό πάχυνε κι άλλο με αποτέλεσμα να φτάσει περίπου τα 180 κιλά και να γίνουν στενά τα ρούχα του, ενώ δεν έβρισε κατάλληλο μέγεθος για να αγοράσει καινούργια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, ταξίδεψε στο Μεξικό και υποβλήθηκε σε επέμβαση γαστρικού μανικιού ξοδεύοντας 10.000 δολάρια, για να χάσει κιλά. Πράγματι, υπήρξε αποτέλεσμα, αλλά όχι αυτό που ευελπιστούσε, γιατί συνέχισε να πίνει σε μεγάλες ποσότητες.

https://www.instagram.com/p/C5gFoHprv-N/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Νόμιζα πως πάχαινα μόνο από πίτσες και γλυκά που έτρωγα καθημερινά», είπε ο 28χρονος, μέχρι που συνειδητοποίησε την εξάρτηση από το αλκοόλ. Συγκεκριμένα, έπινε το λιγότερο 12 μπύρες και 3 μπουκάλια βότκα την εβδομάδα και αρκετά περισσότερο αν συμμετείχε σε κάποια κοινωνική έξοδο.

Έτσι, έκοψε «μαχαίρι» το ποτό και συνδυάζοντας το με το γαστρικό μανίκι και μια σωστή διατροφή κατάφερε να χάσει σχεδόν τα μισά κιλά του.

https://www.instagram.com/reel/C3peL_kr16q/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Κάποτε, μισούσα να βγάζω φωτογραφίες. Τώρα έχει αλλάξει, αλλά δεν έχω συνηθίσει ακόμη τον νέο εαυτό μου», είπε ο 28χρονος.

Πλέον, τρώει σπιτικά γεύματα πλούσια σε πρωτεΐνες και ασχολείται εντατικά με τον αθλητισμό, ενώ πρόσφατα κέρδισε ένα τρίαθλο που έγινε το Πουέρτο Ρίκο, αναφέροντας πως «δεν είχα στόχο την πρώτη θέση, αλλά να συμμετέχω σε κάτι που ονειρευόμουν όλη τη ζωή μου και δεν μπορούσα λόγω των κιλών».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις