ΗΠΑ. Μια απίστευτα συγκινητική ιστορία ήρθε στο φως πρόσφατα μετά τον θάνατο ενός παντρεμένου ζευγαριού από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ που ενώ ήταν πλήρως εμβολιασμένο πέθανε από κορονοϊό και μάλιστα με διαφορά μόλις ενός λεπτού.

Ο 59χρονος Cal Dunham και η 66χρονη σύζυγός του Linda έφυγαν από τη ζωή την Κυριακή. Η οικογένειά τους διευκρίνισε πως οι άνθρωποι πέθαναν από κορονοϊό παρά το γεγονός πως ήταν εξαιρετικά προσεκτικοί και είχαν εμβολιαστεί ενάντια στον ιό.

Το ζευγάρι, το οποίο έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, που δεν έχουν γίνει γνωστά, αρρώστησε νωρίτερα αυτόν τον μήνα στη διάρκεια ενός οικογενειακού ταξιδιού, είπε η συντετριμμένη κόρη τους, Sarah Dunham.

Κρατούσαν ο ένας το χέρι του άλλου

Οι δυο τους έφυγαν από τη ζωή κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου. Ο Cal πέθανε στις 11:07 και ακολούθησε η γυναίκα του στις 11:08, σύμφωνα με τη Daily Mail.

O Cal Dunham είχε ανανεώσει την φωτογραφία προφίλ του στο Facebook στις 15 Μαΐου για να ενημερώσει ότι είχε εμβολιαστεί. Όταν φίλοι σχολίασαν πως και εκείνοι είχαν κάνει το εμβόλιο, εκείνος σχολίασε ότι ήταν «υπέροχοι».

Η Kendra DeYoung, η οποία δημιούργησε μια σελίδα στο GoFundMe για την οικογένεια, περιέγραψε τη Linda Dunham ως «δεύτερη μητέρα».

«Ήταν εκεί για μένα στην πρώτη μου ερωτική απογοήτευση, στην πρώτη μου κλήση για υπερβολική ταχύτητα, στη διακόσμηση του πρώτου μου σπιτιού, στο πλευρό μου όταν διάλεξα το νυφικό», έγραψε.

«Είμαι συντετριμμένη από αυτή την απίστευτη απώλεια, όχι μόνο για μένα, αλλά για τον κόσμο! Γιατί έκανε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος», τόνισε ακόμη.

Πηγή: Ethnos.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις