ΤΟΥΡΚΙΑ. Σάλος έχει προκληθεί στην Τουρκία από το βίντεο που δείχνει έναν καθηγητή σε λύκειο να ξυλοκοπεί άγρια μαθητή τον οποίο χτύπησε με γροθιές και χαστούκια ενώ δεν δίστασε ακόμα και να του σφίξει τον λαιμό.

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης ο δράστης Αλί Ριζά ο οποίος είναι καθηγητής μαθηματικών σε λύκειο της περιοχής Ακσαράι, έβγαλε στον διάδρομο τον μαθητή και άρχισε να τον χτυπάει με αγριότητα όπως φαίνεται και στο βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Η επίθεση του καθηγητή στον έφηβο μαθητή σταμάτησε μόνο όταν άλλοι διδάσκοντες άκουσαν τις κραυγές του και βγήκαν στον διάδρομο απομακρύνοντας τελικά το θύμα από τη λαβή του δράστη.

Από την πλευρά του ο πατέρας του μαθητή που δέχθηκε την επίθεση αφού αρχικά μετέφερε τον γιό του στο νοσοκομείο στη συνέχεια υπέβαλε μήνυση κατά του καθηγητή. Σύμφωνα με τον πατέρα του παιδιού που λόγω των χτυπημάτων θα μείνει εκτός σχολικών αιθουσών για τις επόμενες 10 ημέρες, η επίθεση του καθηγητή έγινε όταν κάποιος άλλος μαθητής του είπε ότι το θύμα της επίθεσης τον έβρισε.

Όπως ανακοίνωσε η τοπική διεύθυνση περιφερειακής εκπαίδευσης ο νταής καθηγητής τέθηκε σε διαθεσιμότητα ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου μολονότι μέχρι τότε θα μείνει ελεύθερος με εισαγγελική εντολή.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις