Το νέο viral των ημερών είναι η φωτογραφία μιας γάτας που κατέληξε να μετατρέπεται σε ψυχολογικό test.

Στην εικόνα βλέπουμε μια γάτα, η οποία είτε ανεβαίνει είτε κατεβαίνει κάποια σκαλιά και αυτή η λεπτομέρεια την έκανε τόσο γνωστή στα social media.

Όπως είχε συμβεί παλαιότερα με τη φωτογραφία του φορέματος δίχως ξεκάθαρο χρώμα, έτσι κι εδώ κανείς δεν μπορεί να καταλάβει αν η γάτα έχει ανοδική ή καθοδική πορεία.

Η οπτική ψευδαίσθηση θα μπορούσε να αποκαλύψει περισσότερα για την προσωπικότητά σας, πάντως, ισχυρίζεται ένα τεστ που δημοσιεύθηκε στο Minds Journal.

Σε αυτό, ψυχολόγοι ζητούν από τους αναγνώστες να δουν την κατεύθυνση στην οποία πορεύεται η γάτα και ισχυρίζονται ότι η απάντησή σας λέει πολλά για τον τρόπο με τον οποία αντιμετωπίζετε τη ζωή.

Αν θεωρείτε λοιπόν ότι η γάτα ανεβαίνει τη σκάλα, βλέπετε τη ζωή με αισιοδοξία. «Το μυαλό σας έχει εκπαιδευτεί να βρίσκει τρόπους για να ανεβαίνετε ψηλότερα στη ζωή σας, να κατακτάτε συνεχώς κορυφές», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Στην αντίθετη περίπτωση, μάλλον αντιμετωπίζετε τη ζωή με σκεπτικισμό και απαισιοδοξία. «Ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις μπορεί να βασίζεται σε αρνητικές εμπειρίες που είχατε στη ζωή σας ή λόγω του είδους των ανθρώπων που έχετε γνωρίσει στο παρελθόν η άποψή σας για τη ζωή στράφηκε προς την αρνητική πλευρά της», λέει μεταξύ άλλων.

Υπάρχουμε βέβαια και εμείς που κάθε δύο δευτερόλεπτα αλλάζουμε γνώμη!

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις