ΓΑΛΛΙΑ. Ο θρύλος του γαλλικού σινεμά Αλέν Ντελόν αποφάσισε να κάνει ευθανασία. Αυτό αποκάλυψε ο γιος του, Άντονι Ντελόν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γαλλικό ραδιόφωνο RTL.

Ο Άντονι Ντελόν μίλησε για τον πατέρα του και τόνισε πως ο Αλέν Ντελόν έχει αποφασίσει να τερματίσει τη ζωή του με ευθανασία στην Ελβετία. Πώς όμως πήρε την συγκεκριμένη απόφαση; Τι ήταν αυτό που τον οδήγησε στο να αποφασίσει να τερματίσει ο ίδιος τη ζωή του;

Ο θάνατος της συζύγου του, Ναταλί Ντελόν η οποία έδωσε μεγάλη μάχη με τον καρκίνο του παχέος εντέρου και ταλαιπωρήθηκε πολύ προτού αφήσει την τελευταία της πνοή ήταν η στιγμή εκείνη που τον οδήγησε στο να πάρει την τόσο σημαντική απόφαση.

Η Ναταλί Ντελόν, σύμφωνα με τον Άντονι, ήθελε και η ίδια να «φύγει» από τον κόσμο αυτό με ευθανασία αλλά δεν κατέστη δυνατό λόγω της ισχύουσας νομοθεσίας στη Γαλλία.

«Η μητέρα μου, ήταν ελεύθερο πνεύμα, και είχε επιλέξει να πεθάνει, όπως έζησε τη ζωή της. Ευτυχώς, δεν καταφύγαμε σε αυτή τη διαδικασία. Λέω ευτυχώς, γιατί όλα ήταν έτοιμα. Είναι αλήθεια ότι θα μας ήταν δύσκολο να της κρατήσουμε το χέρι και να δούμε να φεύγει έτσι. Δεν λέω ότι η τελευταία νύχτα ήταν εύκολη, αλλά έφυγε ήσυχα. Ο πατέρας μου συγκινήθηκε πολύ από αυτό» αποκάλυψε ο Άντονι Ντελόν.

Ο γιος του Αλέν Ντελόν τόνισε πως θα σταθεί στο πλευρό του πατέρα του σε αυτή του την απόφαση.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις