ΙΝΔΙΑ. Η Aboli Jarit, που έχει διαγνωστεί με μια σπάνια πάθηση, έπεσε θύμα διαδικτυακού bullying από αγνώστους στα social media.

Μετά από αυτό, η 19χρονη από το Ναγκπούρ της Ινδίας μοιράστηκε την ιστορία της θέλοντας να ευαισθητοποιήσει το κοινό για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Η Aboli διαγνώστηκε με νεφρική οστεοδυστροφία, ένα σύνδρομο που παραμορφώνει τα οστά και προκαλεί νεφρική ανεπάρκεια. To ύψος ξεπερνά ελάχιστα το ένα μέτρο. Γεννήθηκε χωρίς ουροδόχο κύστη και δεν μπορεί να περπατήσει εξαιτίας προβλημάτων στην ανάπτυξή της.

https://www.instagram.com/p/CdGhBtBtsb2
https://www.instagram.com/p/Cb9NejwLw6F

Η Aboli αντιμετωπίζει μια δύσκολη καθημερινότητα, ειδικά όταν πρόκειται να φύγει από το σπίτι. «Μπορεί να υπάρξουν πολλά προβλήματα, αν πρέπει να πάω κάπου έξω, μπορεί και να μην πάω». «Δεν είναι πολλοί άνθρωποι που έχουν αυτή τη σπάνια ασθένεια, το καλό είναι ότι ζω ακόμα. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν τα καταφέρνουν», είπε στο Jam Press.

Πρόσφατα συμμετείχε σε έναν διαγωνισμό ταλέντων, όπου επιλέχθηκε ως μία από τις φιναλίστ. Η ίδια δηλώνει πως δεν θα επιτρέψει στις κακόβουλες συμπεριφορές να την σταματήσουν από το να κυνηγά τα όνειρά της. Η ίδια έχει βάλει στόχο να γίνει ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/Ccp0C62FM89
https://www.instagram.com/p/Cc2gPFwr3uU

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις