ΜΑΝΗ. Από το νοτιότερο στη Μάνη στο βορειότερο άκρο στη Νορβηγία της ηπειρωτικής Ευρώπης αναμένονται να βρεθούν μέλη του Jeep Club Hellas σε ένα πραγματικά πολύ εντυπωσιακό οδοιπορικό. Πέντε αυτοκίνητα Jeep, με πλήρωμα έντεκα φίλους της μάρκας θα επιχειρήσουν να ολοκληρώσουν τη διαδρομή που θα τους ταξιδέψει στα δύο άκρα της Ευρώπης σε μόλις 100 ώρες, ουσιαστικά με μόνο τις απολύτως απαραίτητες στάσεις για ανεφοδιασμό των αυτοκινήτων.

Από τη Μάνη στη Νορβηγία

Από τη Μάνη και το εκπληκτικής ομορφιάς Ακρωτήριο Ταίναρο, τα πέντε Jeep θα διασχίσουν 12 Ευρωπαϊκές χώρες ώστε μετά από περίπου 5.200 χιλιόμετρα να φτάσουν στο φημισμένο Nordkapp της Νορβηγίας, το Βορειότερο άκρο της Ευρώπης που μπορεί να προσεγγιστεί με αυτοκίνητο. Η επιστροφή από διαφορετική διαδρομή θα καλύψει 4.700 χλμ. διασχίζοντας 10 χώρες και τελικό προορισμό τον Λευκό Πύργο στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Στόχος να καλυφθούν τα συνολικά 10.000χλμ. σε μόλις 100 ώρες.

Σηματοδοτεί την επανέναρξη των μετακινήσεων

Μάλιστα σημειώνεται πως αυτή η περιπέτεια σχεδιάστηκε ώστε να σηματοδοτήσει την ένωση των λαών και των πολιτισμών τους, την επανέναρξη των μετακινήσεων ανθρώπων και εμπορευμάτων που ανεστάλησαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας (COVID-19 ), και κυρίως να προωθήσει τον Ελληνικό Τουρισμό σε όλη την Ευρώπη.

Με ονόματα Τιτάνων τα πέντε μοντέλα

Αξίζει να σημειωθεί πως τα πέντε Jeep που θα συμμετάσχουν στο οδοιπορικό απέκτησαν τα ονόματα των Τιτάνων: Ωκεανός, Υπερίων, Ήλιος, Κρόνος και Προμηθέας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις