ΗΠΑ. H Sydney Dean είναι σήμερα 27χρονών και αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την ιστορία αγάπης με τον σύζυγό της με ένα και μόνο σκοπό: να πείσει όσους αντιδρούν στις σχέσεις με μεγάλη διαφορά ηλικίας ότι ακόμα και ένα ζευγάρι που τους χωρίζουν χρόνια (24 στην περίπτωσή τους) μπορούν να έχουν πολλή αγάπη να τους ενώνει.

Η Sydney από το Οχάιο γνώρισε τον 51χρονο σήμερα Paul όταν ήταν μόλις 16 χρονών και ήταν σε σχέση με τον… γιο του. Όταν το ζευγάρι χώρισε η Sydney συνέχιζε να πηγαίνει στο σπίτι του και να περνάει χρόνο με τον ίδιο και την οικογένειά του. Μέρα με τη μέρα τα αισθήματά της άρχιζαν να αλλάζουν προς τον Paul, τον πατέρα του πρώην της και το φιλικό έδωσε σύντομα τη θέση του στο ερωτικό. Παρά τις σφοδρές αντιδράσεις της οικογένειας και των φίλων τους το ζευγάρι ξεπέρασε όλα τα εμπόδια και το 2016 παντρεύτηκαν!

«Είναι το μόνο άτομο που έχω κάνει σεξ και είναι ο καλύτερος. Σίγουρα δεν μπορώ να συγκρίνω το σεξ με άλλες σχέσεις, επειδή είναι ο πρώτος μου» λέει στην Daily Mail. Παραδέχεται ότι η σχέση τους δεν είναι μια τυπική, παραδοσιακή ρομαντική σχέση, επιμένει όμως ότι δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη. «Δεν περίμενα να ερωτευτώ τον Paul καθώς γνωριστήκαμε παράξενα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενη που τον ερωτεύτηκα».

«Η μητέρα μου δεν χάρηκε καθόλου»

Η σχέση τους πέρασε από πολλά κύματα, κυρίως όταν κλήθηκαν να παρουσιάσουν ο ένας τον άλλο στις οικογένειές τους, που δεν μπορούσαν να δεχτούν το παράταιρο ταίριασμά τους. «Η μητέρα μου ήξερε ήδη τον Paul και από τις λίγες φορές που είχαν μιλήσει τα πήγαιναν καλά. Αλλά όταν της είπα ότι είμαστε ζευγάρι δεν χάρηκε καθόλου» λέει η 27χρονη.

Η Sydney και ο Paul δεν το έβαλαν κάτω. Η αγάπη τους αντί να βάλλεται γινόταν όλο και πιο δυνατή. Και η μαμά της νεαρής κοπέλας τελικά το αποδέχτηκε. «Δεν μπορούσε να δεχτεί την μεγάλη διαφορά ηλικίας και αυτό κράτησε για περίπου ένα χρόνο. Μετά φάνηκε να το αποδέχεται και έκτοτε πάμε στο σπίτι της κάθε Σαββατοκύριακο για μπάρμπεκιου. Τώρα πια μένουμε πολύ κοντά και περνάει συνέχεια να μας δει. Μας υποστηρίζει 100% και αγαπάει πολύ τον Paul. Στην πραγματικότητα μιλάνε περισσότερο από όσο μιλάμε εμείς» λέει.

Πώς αντέδρασαν οι γιοι του Paul

H μητέρα της 27χρονης όμως δεν ήταν η μόνη που δυσκολεύτηκε να αποδειχτεί τη σχέση τους. Εξάλλου ο Paul είχε και δύο παιδιά, το ένα στη ηλικία της αγαπημένης του, που έπρεπε να συνηθίσουν ότι η μητριά τους ήταν συνομήλική τους.

Τη μεγαλύτερη δυσκολία αντιμετώπισε ο μικρότερος γιος του. «Για πολλά χρόνια δεν μας αποδεχόταν. Τώρα όμως που είμαστε παντρεμένοι μας στηρίζει με κάθε τρόπο. Έρχεται σπίτι μας με την σύντροφό του και τα τρία του παιδιά κάθε δύο εβδομάδες για να περάσουμε χρόνο μαζί» επισημαίνει.

Και σαν να μην έλειπαν οι δυσκολίες αποδοχής τους, ήρθαν και αντιμέτωποι με ένα σοβαρό θέμα υγείας καθώς ο Paul ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, που τον έστειλε στην εντατική για σχεδόν τρεις εβδομάδες. Τότε έγινε πράξη και η παροιμία «κάθε εμπόδιο για καλό» καθώς η αναποδιά έφερε πιο κοντά τη Sydney με τα παιδιά του Paul. «Ενώ ήταν στο νοσοκομείο, μιλούσα στον γιο του καθημερινά και εκείνος ερχόταν να τον δει. Τώρα όλη η οικογένεια μάς στηρίζει, μας αποδέχεται και είναι στο πλευρό μας».

Μία φίλη της ήταν αυτή που της γύρισε την πλάτη και δεν αποδέχτηκε ότι ο σύζυγός της είναι μεσήλικας και τους χωρίζουν 24 χρόνια. «Δεν έκανε καθόλου παρέα μαζί μου. Μου είπε μάλιστα ότι δεν με θέλει για φίλη της εξαιτίας της διαφοράς ηλικίας. Εύχομαι κάποια στιγμή οι άνθρωποι να καταλάβουν ότι τα ζευγάρια με μεγάλη διαφορά μπορούν να αγαπηθούν και να νοιάζονται ο ένας τον άλλο. Είναι ο καλύτερος σύζυγος που θα μπορούσα να ζητήσω και μου συμπεριφέρεται υπέροχα» τονίζει.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις