ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ. Ο λόγος για τη μικρή Αριάδνη, τη μοναχοκόρη του ζεύγους Καϊλή – Τζιόρτζι που από την περασμένη Κυριακή μπήκε άθελά της σε μια απίστευτη περιπέτεια, με τους γονείς της να πρωταγωνιστούν στο μεγαλύτερο σκάνδαλο της Ευρώπης των τελευταίων ετών.

Παιδί της… καραντίνας

«Άργησα αλλά πρέπει κι εγώ να το πάρω απόφαση. Ήταν πολύ σημαντική αυτή η περίοδος γιατί όντως είδα ότι είναι κάτι όμορφο που αλλάζει τη ζωή σου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι τη διακόπτεις».

Η περίοδος της καραντίνας ήταν η κομβική στιγμή κατά την οποία ξύπνησε το μητρικό ένστικτο για την Εύα Καϊλή, η οποία μέχρι τότε δήλωνε γυναίκα καριέρας.

Η Εύα & η κατάψυξη ωαρίων

Μέχρι τότε, η οικογένεια δεν υπήρχε στα άμεσα σχέδια της φιλόδοξης νεαρής πολιτικού, ενώ δημοσίως τασσόταν υπέρ της κατάψυξης ωαρίων.

«Είναι πολλοί οι λόγοι για τους οποίους με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη η επιλογή της κατάψυξης ωαρίων. Δε θα ήταν κρίμα να αφήσουμε τις οικονομικές, κοινωνικές και οικογενειακές πιέσεις, ή ακόμα και θέματα υγείας, να καθορίσουν το εφικτό ή ανέφικτο της μητρότητας εφόσον έχουμε νέες δυνατότητες;».

Όλα αυτά άλλαξαν τον Ιούνιο του 2021, όταν Καϊλή και Τζιόρτζι αποφάσισαν να μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένειά τους. Τον Φεβρουάριο του ‘21 η επιθυμία τους έγινε πραγματικότητα και βαφτίστηκε Αριάδνη.

«Για το όνομα ήθελα να έχει ελληνικό, να έχει ελληνικές ρίζες. Κι εκείνος ήθελε να λειτουργεί και στην ιταλική γλώσσα. Το Αριάδνη στα ιταλικά λοιπόν είναι Αριγιάννα».

Αφορμή στάθηκε ο ερχομός τους ανιψιού της, το πρώτο παιδί της αδελφής της, Μανταλένα, με την οποία μάλιστα πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καραντίνας.

«Με φιλοξενεί η αδελφή μου στην Αθήνα. Περνάμε πολύ χρόνο με το μωρό της και τον σύζυγό της».

Από τις βόλτες στο… κρατητήριο

Η μικρή Αριάδνη τούς ακολουθούσε παντού. Από τις απογευματινές βόλτες και τις ανέμελες επισκέψεις στα εμπορικά κέντρα, μέχρι τα πολυτελή ταξίδια στις χιονισμένες Άλπεις και τα νησιά της μεσογείου.

«Έχω κάνει μαθήματα ιταλικών. Εκείνος ελληνικών αλλά συνεννοούμαστε καλύτερα στα αγγλικά. Η μικρή μας πρέπει να μάθει τρεις γλώσσες για να μιλάμε».

Εκτός από τη ζωή τους μεταξύ Ελλάδας, Βρυξελλών και Ιταλίας, το ζεύγος Καϊλή – Τζιόρτζι μοιραζόταν και τις ίδιες αρχές και αξίες, όπως η ίδια η 44χρονη πολιτικός είχε δηλώσει.

«Ως προς τις αρχές και τις αξίες στη ζωή μας τα βλέπουμε από την ίδια πλευρά. Είμαστε εύκολοι. Δεν προσπαθούμε να προσχεδιάσουμε τα πάντα».

Από αυτές τις ανέμελες στιγμές φτάσαμε στο σημείο η Καϊλή να συλλαμβάνεται για μια βαλίτσα που σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορεία ANSA, εκτός από 600.000 ευρώ είχε ένα μπιμπερό, γάλα και ένα ipad για την μόλις 2 ετών κόρη της που είχε αποκτήσει με τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι.

Πηγή: megatv.com

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις