ΗΠΑ. Mία νοσοκόμα από το Λος Άντζελες των ΗΠΑ περιγράφει μέσω του TikTok τι κάνουν οι άνθρωποι λίγες ημέρες πριν πεθάνουν. Η Julie McFadden έχει παρατηρήσει ορισμένα πράγματα που συμβαίνουν στους ανθρώπους, συνήθως έναν μήνα πριν φύγουν από τη ζωή.

Μία νοσηλεύτρια από το Λος Άντζελες η Julie McFadden, σε βίντεο που ανεβάζει στον λογαριασμό της στο TikTok περιγράφει πώς περνούν οι άνθρωποι που φροντίζει τις τελευταίες μέρες της ζωής τους.

«Οι άνθρωποι αρχίζουν να κοιμούνται περισσότερο από το συνηθισμένο. Σχεδόν όλοι θα αρχίσουν να μειώνουν το φαγητό και το νερό. Θα έλεγα ότι πάνω από τους μισούς θα αρχίσουν να μιλούν νεκρούς συγγενείς, νεκρούς αγαπημένους ή και κατοικίδια», ανέφερε αρχικά η νοσοκόμα.

Ένα άλλο αξιοπερίεργο, σύμφωνα με την Julie, είναι πως λίγο πριν έρθει ο θάνατος οι ασθενείς έχουν ξαφνικά ενέργεια και δείχνουν πως είναι καλά, αλλά ξαφνικά θα πεθάνουν.

Η νοσηλεύτρια είπε επίσης ότι ένα άλλο «τρελό» πράγμα που έχει δει, είναι οι άνθρωποι να σου λένε πότε θα πεθάνουν.

«Απόψε είναι η νύχτα που θα πεθάνω. Οι νοσηλευτές συχνά γελούν μαζί τους, καθώς οι ασθενείς αυτοί δεν φαίνεται να πεθαίνουν. Μετά όμως πεθαίνουν. Βασικά, απλά επιλέγουν πότε θα πεθάνουν. Αυτό δεν συμβαίνει συχνά, αλλά σίγουρα το έχω δει πέντε – έξι φορές», αποκαλύπτει η νοσοκόμα και στη συνέχεια εξιστωρεί ένα… θαύμα

«Ήμουν πλάι σε έναν ετοιμοθάνατο και τελικά το επόμενο πρωί περπατούσε, μιλούσε και έτρωγε. Έζησε για άλλους τρεις μήνες και ένιωσα πως ήμουν μάρτυρας ενός θαύματος βλέποντας αυτό να συμβαίνει».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις