ΚΟΣΜΟΣ. Στα δικαστήρια πήγε ένας άνδρας τη γειτόνισά του, γιατί υποστηρίζει ότι κάνει διαρκώς ενοχλητικούς θορύβους για εκδίκηση, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να κοιμάται στο πάτωμα για σχεδόν δύο χρόνια.

Όπως αναφέρει η mirror.co.uk, ο Dominic Hyde ζητάει αποζημίωση 30.000 λίρες, δηλαδή περίπου 34.000 ευρώ από τη Heather Akinwunmi που ζει στο πάνω όροφο του διαμερίσματος που μένει.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η παρενόχληση ξεκίνησε πριν από λίγα χρόνια, όταν η γειτόνισσα θεώρησε πως ο ίδιος και η οικογένεια του δημιούργησαν ενοχλητικές μυρωδιές στο διαμέρισμα. Έτσι, για 48 ώρες έβαλε δυνατά τη μουσική και τους είπε ότι το έκανε για «εκδίκηση».

Έκτοτε, ξεκίνησε να ρίχνει βαριά αντικείμενα στο πάτωμα, ειδικά τις νυχτερινές ώρες, ή βρώμικα νερά στο κήπο.

«Η μουσική έπαιζε ασταμάτητα 48 ώρες και το έκανε για εκδίκηση. Ισχυριζόταν ότι έβγαιναν μυρωδιές από το σπίτι μας και δεν μπορούσαμε να την πείσουμε για το αντίθετο. Μας έχει καταστρέψει. Θέλουμε μια ήρεμη ζωή», είπε χαρακτηριστικά ο Dominic Hyde.

«Ζω μια κόλαση, το κάνει για εκδίκηση», ανέφερε στη συνέχεια, ενώ με βάση το δημοσίευμα, ο άνδρας παρουσίασε στο δικαστήριο βίντεο που φέρεται να ενισχύουν τους ισχυρισμούς του.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις