ΚΟΣΜΟΣ. Μία γυναίκα έγινε το θέμα συζήτησης στα social media, αφού μοιράστηκε την ιστορία της για τη στιγμή που ανακάλυψε ότι ο φίλος της την απατά. Η Mikayla Miedzianowski, 23 ετών, μοιράστηκε μέσω TikTok την ιστορία της, δημοσιεύοντας ένα βίντεο και εξηγώντας ότι εντόπισε τον σύντροφό της να αγκαλιάζει μία άλλη γυναίκα στη σελίδα του Facebook “Are We Dating the Same Guy?”, ένα group στο οποίο γίνονται αναρτήσεις από γυναίκες που υποψιάζονται πως τα ραντεβού τους κρύβουν κάτι – πιθανότατα μία σχέση και μετρά πάνω από 35,000 ακολούθους. Σε video που ανήρτησε στο Tik Tok και έγινε γρήγορα πολύ δημοφιλές (οι προβολές έχουν ξεπεράσει τα 10 εκ., ενώ τα likes το 1,5εκ.), αποκάλυψε πώς έγινε η ανακάλυψη που της άλλαξε τη ζωή.

«Πίνω κρασί σιωπηλά στο σαλόνι του φίλου μου, καθώς εκείνος πλένει τα πιάτα, επειδή ανακάλυψα μπροστά σε 35,000 ανθρώπους ότι με απατά και σε λίγο θα του μιλήσω γι’ αυτό», έγραψε στη λεζάντα του video η νεαρή κοπέλα.

Σε συνέντευξη που έδωσε αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από το πώς κατάλαβε ότι ο σύντροφός της την απατά. Η ίδια δεν υποψιαζόταν κάτι, αλλά χαζεύοντας κάποια στιγμή στα social media είδε μία φωτογραφία του επί έξι χρόνια συντρόφου της να αγκαλιάζει μία άλλη γυναίκα.

Διαβάστε εδώ την ιστορία τεσσάρων γυναικών που έβγαιναν με τον ίδιο άντρα, πώς το ανακάλυψαν και τι έκαναν για να το αντιμετωπίσουν.

«Η φωτογραφία που είδα είχε τραβηχτεί την ίδια νύχτα που τον γνώρισε και με απάτησε. Η ίδια δεν μου απευθύνθηκε ποτέ ευθέως, αλλά αποκάλυψε ανώνυμα το τι συνέβη μέσω σχολίων κάτω από τη φωτογραφία».

Αφού τα έμαθε όλα, ανέβασε το video της στο Tik Tok πριν ακόμα μιλήσει στον σύντροφό της. «Έπειτα του έδειξα τα μηνύματα και τα σχόλια. Τα χέρια μου έτρεμαν και εκείνος δεν αρνήθηκε τίποτα. Παραδέχθηκε μάλιστα ότι με είχε απατήσει ακόμα δύο φορές, χωρίς να το ξέρω. Μου ζητούσε συγγνώμη και έλεγε πως δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εμένα», εξήγησε η κοπέλα.
Εκείνη αποφάσισε να μην ενδώσει στα παρακάλια του και να τον αφήσει εκείνη τη στιγμή. Μια κίνηση, η οποία το έκανε να αλλάξει αμέσως προσέγγιση. «Σταμάτησε να με παρακαλάει να μείνω και έγινε πιο απόμακρος. Ταυτόχρονα, είπε πως δεν με αγαπούσε και δεν ήθελε να παλέψει για τη σχέση μας».

Την ίδια στιγμή εκείνη είχε προσπαθήσει να πείσει την άλλη γυναίκα να κατεβάσει τη φωτογραφία και τα σχόλια, επειδή ήθελε να προστατεύσει τη φήμη του άντρα με τον οποίο έβγαινε για έξι μήνες.

«Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να τον προστατεύσω. Όταν έχεις ζήσει αρκετά πράγματα με έναν άνθρωπο και έχεις κάνει όνειρα μαζί του, είναι πολύ δύσκολο να επεξεργαστείς ψύχραιμα όλες τις πληροφορίες», είπε. «Όταν συνήλθα και συνειδητοποίησα πως ό,τι συνέβη δεν μπορούσα να το ελέγξω, επιστράτευσα το χιούμορ και από εκεί προήλθε και το video στο Tik Tok, το οποίο το έφτιαξα για τους φίλους και την οικογένειά μου», εξήγησε και συνέχισε σημειώνοντας ότι κατάλαβε πως οι άνθρωποι νοιάζονταν πραγματικά για εκείνη και το τι είχε συμβεί. «Όχι απλώς νοιάζονται, αλλά ταυτίζονται κιόλας».

«Σε παρακαλώ πες μου ότι τον άφησες, γιατί αξίζεις τα καλύτερα», έγραψε ένας follower με έναν άλλο να συμπληρώνει: «Ποτέ να μην συζητάς. Να φεύγεις. Μην του μιλήσεις ποτέ ξανά. Αυτό θα τους πονέσει πολύ περισσότερο». «Η καλύτερη εκδίκηση είναι να φεύγεις χωρίς κουβέντα και να μην τους ξαναμιλάς ποτέ», συμφώνησε μία γυναίκα σε σχόλιο της, με μία άλλη να σημειώνει πως ακριβώς το ίδιο έκανε κι εκείνη πριν από μερικά χρόνια.

Πάντως δεν ήταν λίγες οι γυναίκες που σημείωσαν πως έχουν πέσει θύματα απιστίας και πως το video και η αντίδραση της Mikayla τούς έδωσε δύναμη να συνεχίσουν. «Τα πάντα γίνονται για κάποιο λόγο και είμαι πολύ χαρούμενη που κατάλαβα από νωρίς το τι συμβαίνει», κατέληξε η κοπέλα στο video κάτω από το οποίο τα σχόλια συμπαράστασης συνεχίζουν να ανεβαίνουν μέχρι σήμερα.

Η ίδια δεν γνωρίζει αν ο φίλος της βρίσκεται σε σχέση με κάποια από τις γυναίκες με τις οποίες την απάτησε ή με την κοπέλα που έκανε την ανάρτηση. Ωστόσο, θέλει να προχωρήσει μπροστά και να ερωτευτεί ξανά.

Πηγή: marieclaire.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις