ΓΑΛΛΙΑ. Συγκλονισμένη είναι η Γαλλία από την υπόθεση βιασμού μιας γυναίκας από δεκάδες άνδρες για πάνω από μία δεκαετία. Τους προσκαλούσε ο σύζυγός της σπίτι, αφού πρώτα τη νάρκωνε για να μην έχει τις αισθήσεις της, εκείνοι την κακοποιούσαν σεξουαλικά.

Ο αριθμός των ανδρών που τη βίασαν τη γυναίκα στη Γαλλία αγγίζει τους 83, ανάμεσά τους δημόσιοι υπάλληλοι, στρατιώτες, οδηγοί ασθενοφόρων, νοσοκόμοι, φορτηγατζήδες, ένας δημοσιογράφος, ένας δημοτικός σύμβουλος και ένας πυροσβέστης.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η «Φρανσουά» (το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούν οι Γαλλικές Αρχές για τη συγκεκριμένη υπόθεση) στην κυριολεξία κατέρρευσε όταν παρακολούθησε το οπτικό υλικό που έδειχνε την κακοποίησή της, και το οποίο είχε καταγράψει ο άνδρας της.

Ο σύζυγός της που λέγεται Ντόμινικ Π. και φαίνεται ότι έβρισκε βιαστές σε ένα διαδικτυακό φόρουμ στο οποίο τα μέλη συζητούν για βιασμούς κατά συντρόφων τους.

Το συγκεκριμένο φόρουμ ήταν σε μια γαλλική ιστοσελίδα με τα μηνύματα να διαγράφονται μετά από λίγες ώρες και έχει συνδεθεί με ποινικές έρευνες για υλικό που περιέχει παιδική πορνογραφία, ρατσιστικό ή αντισημιτικό περιεχόμενο καθώς και πώληση παράνομων ουσιών.

Ο σύζυγός της είναι συνταξιούχος και παντρεμένος με τη σύζυγό του, Φρανσουά (ψευδώνυμο) για χρόνια και έχουν τρία ενήλικα παιδιά.

Πώς νάρκωνε την σύζυγό του

Ο σύζυγός της για να την ναρκώνει της ανακάτευε το αγχολυτικό φάρμακο λοραζεπάμη με το βραδινό της γεύμα πριν φτάσουν στο σπίτι τους οι άνδρες για να τη βιάσουν. Εξαιτίας της κακοποίησής της, η γυναίκα κόλλησε 4 αφροδίσια νοσήματα και αντιμετωπίζει σοβαρά γυναικολογικά προβλήματα.

Οι τουλάχιστον 51 άνδρες, οι οποίοι κατηγορήθηκαν για βιασμό και προφυλακίστηκαν, ήταν όλων των ηλικιών – από 26 έως 73 ετών – και όλων των κοινωνικών τάξεων.

Η Telegraph αναφέρει σοκαριστικές λεπτομέρειες για την υπόθεση. Έλεγε στους άνδρες που έρχονταν στο σπίτι του για να βιάσουν τη γυναίκα του ότι το τσιγάρο και τα αρώματα απαγορεύονταν για να αποφευχθούν οι έντονες μυρωδιές που θα μπορούσαν να ξυπνήσουν τη σύζυγό του. Οι βιαστές έπρεπε να πλένουν τα χέρια τους με ζεστό νερό για να αποφύγουν την απότομη αλλαγή της θερμοκρασίας, να γδύνονται στην κουζίνα για να μην αφήνουν ρούχα στην κρεβατοκάμαρα, να παρκάρουν κοντά σε σχολείο και να περπατούν στο σκοτάδι μέχρι το σπίτι για να μην κινήσουν τις υποψίες των γειτόνων.

Ο Ντομινίκ βιντεοσκοπούσε τις σεξουαλικές τους πράξεις και τις κρατούσε σε αρχείο με την ονομασία “ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ” σε ένα USB που ανακάλυψε η αστυνομία. Οι περισσότεροι βιαστές επέστρεφαν ξανά ενώ οι πράξεις στη γυναίκα έγιναν μεταξύ του 2011 και του 2020.

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται όταν η αστυνομία βρήκε το φλασάκι με τα βίντεο στο πλαίσιο έρευνας για τον Ντομινίκ ο οποίος με κάμερα στυλό βιντεοσκοπούσε γυναίκες στα αποδυτήρια ενός σούπερ μάρκετ το 2020.

Η αστυνομία έχει εντοπίσει 92 περιπτώσεις βιασμού της γυναίκας από 83 άνδρες αλλά μέχρι σήμερα έχει ταυτοποιήσει 51.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις