ΚΑΝΑΔΑΣ. «Aγαπητή Abby: Φοβάμαι ότι η σχέση μας δεν είναι υγιής. Εγώ είμαι αυτή που πληρώνει το ενοίκιό μας. Εγώ είμαι αυτή που πληρώνει για όλο το φαγητό. Και είμαι αυτή που πρέπει να οδηγεί όλη την ώρα – και, όπως ξέρετε, η βενζίνη δεν είναι φτηνή», εξομολογείται μια γυναίκα, η οποία ζητά τη συμβουλή της ειδικού μέσω της στήλης Dear Abby της New York Post.

«Με αναστατώνει επειδή επίσης δεν μου μιλάει ποτέ. Μου αρέσει το στυλ του. Αυτό που αγαπώ περισσότερο σε αυτόν είναι ότι είναι πάντα εκεί για να με στηρίξει. Κάνει τις καλύτερες αγκαλιές! Έχει όμορφα μάτια. Και απλά ξέρω ότι με αγαπάει! Τον αγαπώ πάρα πολύ! Αλλά στεναχωριέται τόσο πολύ όταν βγαίνω με τους φίλους μου χωρίς αυτόν.

Θέλω να τον συμπεριλάβω στις δραστηριότητές μας, αλλά όλοι οι φίλοι μου λένε ότι αυτό είναι “μη ρεαλιστικό”. Πώς τολμούν! Τον αγαπώ με όλη μου την καρδιά, αλλά συχνά δεν θέλει να περνάει χρόνο μαζί μου. Και ανησυχώ ότι με απατάει! Τι πρέπει να κάνω; – Ερωτευμένο κορίτσι από τον Καναδά», συνεχίζει.

Η απάντηση της «Dear Abby»

Η Abigail Van Buren, η οποία υπογράφει τη στήλη «Dear Abby» στη New York Post, η οποία δίνει συμβουλές στους αναγνώστες, απάντησε ως εξής:

«Αγαπητό κορίτσι: Η επιστολή σας είναι γεμάτη κόκκινες σημαίες. Είναι αυτός που κάνει αγκαλιές με τα όμορφα μάτια εργαζόμενος; Γιατί πληρώνεις εσύ για τα πάντα; Έχει πει ποτέ στην πραγματικότητα ότι σας αγαπάει; Έχει κάποια δική του κοινωνική ζωή; Αναφέρετε ότι “στεναχωριέται” αν θέλετε να κάνετε παρέα με τους φίλους σας, αλλά συχνά δεν θέλει να περνάει χρόνο μαζί σας. Πού περνάει τον χρόνο του όταν δεν είναι μαζί σας;

Αν υποψιάζεστε ότι μπορεί να σας απατά, ακούστε τη διαίσθησή σας. Νιώθετε έτσι για κάποιο λόγο. Μεταξύ μας, μπορείτε να βρείτε κάτι καλύτερο από αυτό. Ξεκινήστε με το να βρείτε έναν άντρα που να μπορεί να τα βγάλει πέρα και να σας μιλάει – ΚΑΙ να σας κάνει καλές αγκαλιές».

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις