ΗΠΑ. Η Orylan, από το Χιούστον του Τέξας, άρχισε να τροποποιεί το σώμα της στα 14 της χρόνια με τατουάζ, πριν καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του σώματός της, βάφοντας ακόμη και τους βολβούς των ματιών της.

Έχει γίνει προηγουμένως πρωτοσέλιδο, επειδή βγάζει 15.000 δολάρια το μήνα στο OnlyFans. Η 22χρονη ισχυρίζεται ότι η ασυνήθιστη εμφάνισή της την κάνει να νιώθει όμορφα, ωστόσο ο κόσμος την αποκαλεί «δαίμονα».

Τα τατουάζ και οι αλλαγές που έχει κάνει

Μοιράζοντας τη μεταμόρφωσή της στο Instagram της @orylan1999, έχει αποκτήσει πάνω από 124.000 ακόλουθους και 28.700 προβολές, αφήνοντας τους θεατές διχασμένους από το ριζοσπαστικό της look.

«Δεν είμαι σίγουρη πόσα τατουάζ έχω σε αυτό το σημείο, τα σκέφτομαι σαν μια μεγάλη οντότητα», δήλωσε η 24χρονη.

https://www.instagram.com/p/Ck6jni0pF6M/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/reel/CzkXQUJrdvF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Έχω ξοδέψει συνολικά πάνω από 50.000 δολάρια για όλες τις τροποποιήσεις μου, συμπεριλαμβανομένων των εμφυτευμάτων στήθους και της λιποαναρρόφησης.

Μερικοί άνθρωποι υποθέτουν ότι είμαι κακιά ή δαιμονική λόγω των τροποποιήσεων που έχω κάνει, αλλά αυτό δεν είναι καθόλου αλήθεια.

Το τελευταίο μου τατουάζ είναι τα τριαντάφυλλα στο πρόσωπό μου και οι πεταλούδες στο στήθος μου, τα νέα μου αγαπημένα. Σκοπεύω να κάνω ένα πορτρέτο στο μανίκι του ποδιού της αγαπημένης μου τηλεοπτικής σειράς American Horror Story. Σκοπεύω να βάλω κι άλλα εμφυτεύματα στο χέρι μου και στο άλλο μου χέρι».

Εκτός από τα τατουάζ της, έχει χωρίσει τη γλώσσα της, έχει τοποθετήσει καπλαμά για να σχηματίσει κυνόδοντες και έχει βάλει ένα εμφύτευμα σε σχήμα καρδιάς στο χέρι της.

https://www.instagram.com/reel/ClPOVViJksn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα σχόλια που δέχεται για την εμφάνισή της

Παρά το γεγονός ότι αγαπάει την εμφάνισή της, συχνά δέχεται μίσος στο διαδίκτυο για αυτήν.

«Όταν πρόκειται για ανθρώπους στο διαδίκτυο, δέχομαι τόσο πολύ μίσος», έχει δηλώσει η ίδια. «Τους αρέσει να κρύβονται πίσω από οθόνες και να με μισούν επειδή δεν είναι ευχαριστημένοι με τον εαυτό τους και αυτό είναι μια χαρά, αλλά εγώ είμαι ευχαριστημένη με τον εαυτό μου και αυτό είναι το μόνο που μετράει.

«Επέλεξα να κάνω τον εαυτό μου ευτυχισμένο παρά να κάνω τον κόσμο ευτυχισμένο. Η ζωή είναι σύντομη και πρέπει να κάνεις ό,τι θέλεις».

https://www.instagram.com/reel/CzpoeLTLbez/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αλλά παρά τους haters, έχει συγκεντρώσει χιλιάδες θαυμαστές που τη λατρεύουν, με πολλούς να στρέφονται στο OnlyFans της για περισσότερη από τη μοναδική της εμφάνιση.

Μοιράζοντας μια ανάρτηση στο διαδίκτυο απέσπασε πάνω από 2.6700 likes και εκατοντάδες σχόλια, με κάποιους ανθρώπους να είναι ενθουσιασμένοι με την εμφάνισή της, ενώ άλλοι θεατές μπερδεύτηκαν με τη μεταμόρφωσή της.

https://www.instagram.com/p/CyE3oEULrG_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ήσουν μια κούκλα. Τώρα είσαι η νύφη του Chucky», είπε κάποιος, ενώ ένα άλλο άτομο έγραψε: «Γιατί να μεταμορφωθείς σε τέρας;».

«Είσαι πανέμορφη τότε πανέμορφη τώρα σε αγαπώ», πρόσθεσε ένας ακόλουθος, με ακόμα έναν να σχολιάζει, «Με τρομάζεις με τον πιο σέξι τρόπο».

https://www.instagram.com/p/CrqstdwLO9Z/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις