ΠΑΡΙΣΙ. Κάποιοι λένε στα σκουπίδια μπορεί να βρει κανείς θησαυρούς. Η συγκεκριμένη ιστορία το επιβεβαιώνει. Ένας διαμαντένιο δαχτυλίδι αξίας 750.000 ευρώ είχε εξαφανιστεί από το γνωστό ξενοδοχείο Ritz του Παρισιού και βρέθηκε σε μια σακούλα ηλεκτρικής σκούπας!

Μήπως ήταν μια προμελετημένη και καλά σχεδιασμένη ληστεία; Αμέλεια; Ή μια ευκαιρία της στιγμής που δεν πήγε ανεκμετάλλευτη; Το τι συνέβη, παραμένει μυστήριο.

Όπως αναφέρει ο Guardian, μια επιχειρηματίας από τη Μαλαισία, είχε αφήσει το δαχτυλίδι πάνω σε ένα τραπέζι για να βγει για ψώνια. Όταν επέστρεψε, ο θησαυρός είχε εξαφανιστεί.

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία που ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό του διαμαντένιου δαχτυλιδιού. Δύο ημέρες μετά, το πολυτελές ξενοδοχείο έδωσε τη λύση: Το δαχτυλίδι βρέθηκε στη σακούλα μιας ηλεκτρικής σκούπας.

Σύμφωνα με τη Le Parisien, το δαχτυλίδι μπορεί να βρέθηκε, ωστόσο αμφιβολίες και το πέπλο μυστηρίου για το πώς χάθηκε, παραμένουν.

Πάντως, η πελάτισσα και ιδιοκτήτρια του πανάκριβου δαχτυλιδιού είναι ικανοποιημένη για το γεγονός που βρέθηκε.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό του Ritz Paris που κινητοποιήθηκε για αυτή την έρευνα και που εργάστηκε με ακεραιότητα και επαγγελματισμό» δήλωσε στη Le Parisien.

Πάντως, αυτή, δεν είναι η πρώτη φορά που το ξακουστό ξενοδοχείο γίνεται παγκόσμια είδηση για κάποια κλοπή.

Το 2018, ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας κατήγγειλε την κλοπή ενός κοσμήματος αξίας 800.000 ευρώ από τη σουίτα της, ενώ λίγους μήνες νωρίτερα πέντε ένοπλοι εισέβαλαν στο ξενοδοχείο και έφυγαν με λεία κοσμήματα 4 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις