ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Μερικές φορές τα ραντεβού δεν έχουν την κατάληξη που θέλουμε και αυτή η TikToker το κατάλαβε για τα καλά. Όταν η γυναίκα από τη Νέα Υόρκη ανέβηκε στο σπίτι του άντρα που τη συνόδευε, παραξενεύτηκε με όσα βρήκε στο μπάνιο του.

Όμως, δεν κράτησε τα ευρήματα για τον εαυτό της. Ανεβάζοντας το βίντεο στο TikTok, η ίδια έδειξε τις ακριβές κρέμες προσώπου που βρήκε σε συρτάρι στο μπάνιο του άνδρα. Στη συνέχεια, έδειξε το ντελικάτα διακοσμημένο μπάνιο του, ενώ ανακάλυψε πως το νερό στο ντουζ του είναι φιλτραρισμένο, για να είναι καλύτερο για τα μαλλιά.

Οι αποκαλύψεις δεν σταματούν εκεί. Ψάχνοντας τα συρτάρια, η ίδια βρήκε και ένα πανάκριβο σεσουάρ μαλλιών. Έτσι δεν άργησε να αναρωτηθεί: «Το ραντεβού μου ή έχει κοπέλα ή είναι γκέι». Οι χρήστες του TikTok έσπευσαν να γράψουν τις δικές τους θεωρίες.

Σύμφωνα με το nypost.com, οι περισσότεροι πιστεύουν πως ο άντρας, με τον οποίο η γυναίκα βγήκε ραντεβού, είναι άπιστος. «Κοπέλα μου, αυτό είναι σπίτι γυναίκας», ισχυρίστηκε ένας χρήστης. «Σε πήγε στο διαμέρισμά ΤΗΣ», έγραψε ένας άλλος.

Άλλοι έσπευσαν να πουν πως ο άντρας είναι ομοφυλόφιλος, επειδή είχε το πανάκριβο σεσουάρ στο συρτάρι του. Ένας χρήστης, όμως, σκέφτηκε πως «υπάρχει η πιθανότητα να είχε κοπέλα, η οποία μετακόμισε».

Η γυναίκα δεν αποκάλυψε αν ρώτησε τον άνδρα για όσα βρήκε στο μπάνιο του, αλλά άλλοι την έκραξαν επειδή βιντεοσκόπησε το σπίτι του. «Τόσο άσχημο να δημοσιεύσει αυτό το βίντεο για να αποκτήσει φήμη. Ωρίμασε», της έγραψε ένας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις