ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. Δευτερόλεπτα μετά την σφοδρή σύγκρουση του λεωφορείου που μετέφερε Έλληνες εκδρομείς με φορτηγό στη Βουλγαρία το εσωτερικό θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο με τους επιβάτες να βρίσκονται σε πανικό και να προσπαθούν απεγνωσμένα να απεγκλωβιστούν από το όχημα.

«Ξαφνικά ακούω ένα γκουπ και τα θραύσματα έπεφταν όλα επάνω στα μάτια μου. Και με γρήγορα αντανακλαστικά γυρίζω πίσω και προσπαθώντας με το ένα χέρι μου κράταγα τα παιδιά. Ο κόσμος ούρλιαζε, ένας πανικός. Για καλή μας τύχη είχε κλίση ο δρόμος και μπήκαμε δεξιά σε μια αλάνα που από κάτω ήταν ποτάμι. Άλλοι να πηδάνε από τα παράθυρα, η συνοδός που καθόταν μπροστά μου χτύπησε σοβαρά. Είχε αίματα η γυναίκα» ανέφερε η κ. Βιβή Σώρρα η οποία επέβαινε στο λεωφορείο, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel.

Το γκρουπ των Ελλήνων τουριστών πραγματοποιούσε επίσκεψη στη Ρουμανία και τη Βουλγαρία για τις γιορτές.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν 9 επιβάτες και ο Ρουμάνος οδηγός. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Στο γκρουπ των Ελλήνων τουριστών ήταν και ένας γιατρός ο οποίος έσπευσε αμέσως να βοηθήσει.

«Η αρχηγός του γκρουπ η οποία καθόταν μπροστά και επειδή ήταν σφοδρό το χτύπημα, είχε ένα θλαστικό τραύμα μεγάλο στο κεφάλι και δεν ξέρω αν έχει κάτι εσωτερικό. Είναι άλλη μια κυρία που χτύπησε στο μάτι. Κάποιοι άλλοι που είχαν μικροτραυματισμούς, κάποια θλαστικά τραύματα, λίγο τα πόδια τους, είναι πιο ήπια» είπε ο γιατρός κ. Γράψας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel.

Το δεύτερο τροχαίο για τους εκδρομείς

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το συγκεκριμένο τροχαίο, ήταν το δεύτερο ατύχημα για τους εκδρομείς καθώς το πρώτο λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν και είχε Έλληνα οδηγό, τράκαρε σε προπορευόμενο όχημα στη Ρουμανία χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματίες τότε.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις