ΒΑΜΒΑΚΟΥ. «Τρίγωνα, κάλαντα, στο μικρό χωριό και χτυπάει χαρούμενα το καμπαναριό», στη Βαμβακού Λακωνίας.

Τα Χριστούγεννα ήρθαν στη Βαμβακού, τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου άναψαν και ο πιο γιορτινός Δεκέμβρης χάρισε σε όλους μια μεγάλη γιορτή. Οι μικροί και οι μεγάλοι επισκέπτες που βρέθηκαν στο χωριό του Πάρνωνα ένοιωσαν μοναδικές εορταστικές στιγμές, ενώ συμμετείχαν σε μια σειρά χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που διοργανώθηκαν από την ομάδα Vamvakou Revival στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης του χωριού με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Και μετά και μετά;

Μετά, ο πρώτος μήνας του Νέου Έτους ξεκινά αισιόδοξα και κεφάτα με τις εκδηλώσεις να συνεχίζονται.

Κουκλοθέατρο και Σινεμά!

Στις 6/1, «Τα Τρία γουρουνάκια» μας περιμένουν μέσα από ένα μοναδικό πρόγραμμα Κουκλοθέατρου με την υπογραφή της ομάδας «Στρίγκλες». Την τελευταία ημέρα του έτους, ο κινηματογράφος του σχολείου φοράει τα καλά του! Αποχαιρετάμε το 2021, απολαμβάνοντας τις ... αταξίες του «Κατεργάρη των Χριστουγέννων», μέσα από την πασίγνωστη ταινία με τον Jim Carrey.

Εκπαιδευτικά προγράμματα για τα παιδιά

Στις 8/1, θα μάθουμε «όσα φέρνει ο χρόνος» με τις οδηγίες της Ελένης Ζαχοπούλου, ηθοποιού και συνεργάτιδος του Εθνικού Θεάτρου.

V.Lab (Vamvakou Technology Lab Fully powered by SNF) Christmas edition - Φαρσοπειράματα

Οι επιστήμες θα καταφέρουν και το 2022 να ... τρυπώσουν στο V.Lab, αφού στις 9/1 θα κάνουμε φαρσοπειράματα με την Έλενα Παλούμπα, βάζοντας σε τάξη τα αμετανόητα καλικαντζαράκια.

Η Βαμβακού σε περιμένει…

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του μήνα

#ChristmasatVamvakou #VamvakouRevival

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις