ΛΑΚΩΝΙΑ. Ένα σύγχρονο και πρότυπο Κέντρο, που ιδρύθηκε με σκοπό να παρέχει υπηρεσίες πρόληψης, αξιολόγησης, διάγνωσης και θεραπευτικής αποκατάστασης σε παιδιά, έφηβους και ενήλικες. Θεραπευτικό περιβάλλον ευχάριστο, σύγχρονο, άρτια εξοπλισμένο και ασφαλές για όσους το επισκέπτονται.

Το κέντρο

Το Κέντρο στελεχώνεται από μια άρτια καταρτισμένη διεπιστημονική ομάδα, γεγονός που εξασφαλίζει και την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται στο χώρο. Η επιστημονική ομάδα, απαρτίζεται από θεραπευτές που εντάσσονται στις επιστήμες της Λογοθεραπείας, της Εργοθεραπείας, και της Ειδικής Αγωγής, οι οποίοι προσεγγίζουν με σεβασμό και γνώση όσους χρειάζονται τη συμβολή των υπηρεσιών και τη βοήθειάς τους.

Υπηρεσίες

Το Κέντρο «Νόησις» συνεργάζεται με έμπειρο ιατρικό προσωπικό (παιδιάτρους, αναπτυξιολόγους, παιδονευρολόγους, ψυχολόγους, κ.λπ.) με εκπαιδευτικούς, και φυσικά με την οικογένεια του θεραπευόμενου, με σκοπό να πραγματοποιηθεί μια ολιστική προσέγγιση ώστε να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα στον καλύτερο δυνατό χρόνο. Η Παπαδοπούλου Νικολέττα, λογοθεραπέυτρια, είναι η υπεύθυνη του Κέντρου Νόησις.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με σκοπό να ενημερωθείτε για την ομάδα του Κέντρου, για τον χώρο και τις εγκαταστάσεις, για τις υπηρεσίες που παρέχονται καθώς και για θέματα που αφορούν τα θεραπευτικά προγράμματα του Κέντρου.

Κέντρο Νόησις Σπάρτη

Παράρτημα Γυθείου

Social Media

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις