ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Ο Όμιλος Εταιρειών Κυριάκος Κακούρος (Σπάρτη – Καλαμάτα) παρουσιάζει: Η Κυριάκος Κακούρος Α.Ε. λειτουργεί ως επίσημος έμπορος αυτοκινήτων από το 1935. Το 2010 προσάρτησε στη γκάμα της την Hyundai, μία εκ των κορυφαίων εταιρειών στο χώρο του αυτοκινήτου.

Έχει τη χαρά να σας παρουσιάζει άμεσα όλα τα καινούρια μοντέλα των εταιρειών της. Φυσικά διασφάλισε για εσάς το Νέο Kona Electric, το κορυφαίο σε πωλήσεις B-SUV, για δοκιμή test drive. Από σήμερα έως και την Παρασκευή 11 Μαρτίου σας περιμένει στην Έκθεση των Εταιρειών του Ομίλου για να το γνωρίσετε.

Το Kona Electric προσφέρεται σε δύο εκδόσεις μπαταριών: Των των 39,2 kWh με δυνατότητα διάνυσης 305 χλμ. ή 64 kWh με αυτονομία 484 χλμ.

- Η στάνταρ μπαταρία συνεργάζεται με ηλεκτρικό μοτέρ 136 PS / 395 Nm, με την ολοκλήρωση του σπριντ 0-100 να έρχεται σε 9,9 δλ.

- Η μεγαλύτερη μπαταρία συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα 204 PS / 395 Nm, που χαρίζει επιτάχυνση στα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε 7,9 δλ..

Ως στάνταρ προσφέρεται ο ενσωματωμένος φορτιστής ισχύος 10,5 kWh. Με αυτόν η φόρτιση της μπαταρίας των 39,2 kWh από το 0 στο 100% της χωρητικότητάς της διαρκεί 4 ώρες και 20 λεπτά, όταν ο χρόνος που απαιτείται για τη μεγάλη μπαταρία είναι 6,5 ώρες. Σε ταχυφορτιστή DC 100 kW, η απαιτούμενη χρονική διάρκεια πέφτει σε μόλις 47 λεπτά (από 10% στο 80%).

Το ανανεωμένο Kona Electric προσφέρεται στη χώρα μας στις εκδόσεις εξοπλισμού Premium, Distinctive και Limited, με τις δύο τελευταίες να συνδυάζονται αποκλειστικά με τη μεγάλη μπαταρία.

Το Kona Electric facelift προσφέρεται με πλούσιο εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένης της παλέτας συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης SmartSense, που περιλαμβάνει: Σύστημα Υποβοήθησης Εκκίνησης σε Ανηφόρα, Σύστημα Προειδοποίησης Απόσπασης Προσοχής Οδηγού, Σύστημα Υποβοήθησης Διατήρησης Λωρίδας, Σύστημα Αυτόματης Έκτακτης Πέδησης (ανίχνευση πεζών) και Τεχνητό ήχο κινητήρα για την προειδοποίηση πεζών (Virtual Engine Sound System).

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις