ΕΛΛΑΔΑ. Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της 21χρονης Ραφαέλας Πιτσικάλη, η οποία έδινε πολυετή μάχη με τον καρκίνο. Τους τελευταίους μήνες της ζωής της, η Ραφαέλα νοσηλευόταν σε εξειδικευμένο νοσοκομείο της Αμερικής.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου, ιδιοκτήτρια της εταιρείας «La vie en Rose» αποχαιρέτησε τη Ραφαέλα Πιτσικάλη με τον δικό της τρόπο. Με δύο αναρτήσεις στα stories του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η κα Κατσαφάδου μίλησε για την 21χρονη κοπέλα και τις άριστες σχέσεις που είχαν.

Αρχικά, η Δήμητρα Κατσαφάδου είχε ενημερώσει τους ακολούθους της από χτες το βράδυ για τη δύσκολη νύχτα που πέρασε η Ραφαέλα Πιτσικάλη. Ανεβάζοντας την παρακάτω φωτογραφία, έγραψε: «Το αστέρι μου δίνει ίσως την κρισιμότερη μάχη απόψε. Μπορείτε όλοι μαζί να προσευχηθούμε για εκείνη, σας παρακαλώ; Να νικήσει!».

Όμως, σήμερα, ανεβάζοντας ένα βίντεο στο οποίο οι δυο γυναίκες είναι αγκαλιά και η 21χρονη ζητούσε χρηματική βοήθεια «για να νικήσει τον καρκίνο για τρίτη φορά», η Δήμητρα Κατσαφάδου έγραψε: «Όντως άγγελος κόρη μου. Λατρεμένη μου, το ξέρω ότι είσαι στον παράδεισο, ψυχή μου. Είσαι στο φως γιατί μόνο εκεί ανήκεις».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις