Η γυναίκα έγραψε στην στήλη της New York Post και ζητάει συμβουλές για τον γάμο της. Όπως λέει μετά από 17 χρόνια γάμου έμαθε ένα σεξουαλικό μυστικό για τον σύζυγο της και τώρα έχει αρχίσει να αμφισβητεί την σχέση τους.

«Μετά από 17 χρόνια γάμου, έμαθα, με απογοήτευση, ότι όταν ήταν 22 ετών, ο σύζυγός μου είχε μια μακροχρόνια σχέση με μια 16χρονη. Επέμεινε ότι του είχε πει ψέματα για την ηλικία της και του είπε ότι ήταν 20», ανέφερε η γυναίκα.

Εκείνο που την έχει ενοχλήσει είναι ότι ο σύζυγος της συνέχισε την ερωτική σχέση του με την ανήλικη. «Αλλά ακόμη και αφού ανακάλυψε την πραγματική της ηλικία, επέστρεψε κοντά της. Η μητέρα της ήταν εντάξει με αυτό, καθώς και άλλα μέλη της οικογένειας που όλοι ήξεραν ότι ήταν ανήλικη», σημείωσε η γυναίκα.

«Δεν μπορώ να το ξεπεράσω»

Όπως εξήγησε από την ώρα που έμαθε την αλήθεια αισθάνεται πολύ άσχημα. «Είχαν σεξουαλικές σχέσεις όταν ήταν ανήλικη. Αρραβωνιάστηκαν μέχρι που φέρεται να τον απάτησε», τόνισε η γυναίκα.

Παράλληλα θύμωσε με τον σύζυγο της επειδή της είπε ότι κάποτε της ανέφερε για την σχέση με την ανήλικη. «Αλλά δεν το έκανε ποτέ. Ποτέ δεν θα είχα βγει ή παντρευτεί κάποιον που εν γνώσει του έκανε σεξ με ανήλικο άτομο», είπε η γυναίκα.

Πλέον αμφισβητεί την σταθερότητα του γάμου της και δηλώνει ότι είναι εκτός εαυτού με όσα ανακάλυψε. «Μήπως αντιδρώ υπερβολικά. «Ήταν νέος και χαζός» και «έκανε κάτι ηλίθιο και δεν το έκανε ποτέ ξανά», όπως ισχυρίζεται; Δεν μπορώ να το ξεπεράσω», ανέφερε.

Η υπεύθυνη της στήλης της απάντησε ότι θα ήταν καλό να επισκεφθούν έναν σύμβουλο γάμου αφού παραδέχεται ότι εδώ και κάποιο διάστημα έχει θέματα στον γάμο της. Για το θέμα της σχέσης με την ανήλικη την συμβουλεύει να συγχωρήσει τον σύζυγο της, καθώς είχε την έγκριση της οικογένειας της 16χρονης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις