ΣΠΑΡΤΗ. Την τιμητική του είχε χθες βράδυ το Retro Music Bar στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης! Η γνωστή rock γωνιά της πόλης συμπλήρωσε 10 χρόνια λειτουργίας και διοργάνωσε ένα εξαιρετικό party γενεθλίων για να τιμήσει τη σημαντική επέτειο! Ήταν 14 Φεβρουαρίου του 2003 όταν άνοιξαν για πρώτη φορά οι πόρτες αυτής της ζεστής γωνιάς της Σπάρτης.

Από το χθεσινό party δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν φίλοι και γνωστοί από τα παλιά, αλλά και νέοι που το προτιμούν για την ποιοτική διασκέδαση που προσφέρει. Παρών και ο ιδρυτής και πρώτος ιδιοκτήτης του Retro, Τάκης Κούρος, που έδωσε τις θερμές ευχές του για καλές δουλειές στο νυν αφεντικό, Γιώργο Αργυρόπουλο. Ακολούθησε το καθιερωμένο σβήσιμο των 10 κεριών της τούρτας, εν μέσω αποθέωσης από τους παρευρισκόμενους!

Η βραδιά κύλησε, όπως «προέτασσε» η περίσταση με το ποτό και τα σφηνάκια να ρέουν άφθονα! Τη δική τους πινελιά στο όμορφο κλίμα έδωσε το συγκρότημα “Gilt”, οι οποίοι ξεσήκωσαν τους θαμώνες, συμπληρώνοντας άρτια τη ροκ διάθεση που επικρατούσε στο χώρο..!

Δείτε εκτενές φωτορεπορτάζ στο Notosevents.gr πατώντας εδώ

Φωτογραφίες: Studio Kouros