ΟΣΚΑΡ 2024. Ο συγκινητικός λόγος της Έμμα Στόουν προκάλεσε συγκίνηση και έκπληξη στην τελετή των Όσκαρ το 2024 για όλους τους παραβρισκόμενους αλλά ακόμα περισσότερο για τις γυναίκες ηθοποιούς καθώς η Έμμα Στόουν μίλησε με ειλικρίνεια μέσα από την καρδιά της.

Η Έμμα Στόουν εμφανώς σοκαρισμένη, σαν να μην το περίμενε, ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της, ζητώντας βοήθεια για το φόρεμά της. «Χάλασε το φόρεμά μου, πάει και η φωνή μου» θα πει, και συνεχίζει ευχαριστώντας τις συνυποψήφιές της και μοιράζοντας το βραβείο τις με όλες τις υπόλοιπες γυναίκες ηθοποιούς που βρίσκονταν εκεί.

Συνεχίζοντας, αναφέρει ότι: «Έπαθα άλλη μια κρίση πανικού τις προάλλες […] ο Γιώργος με συμβούλεψε να το βγάλω από το μυαλό μου. Γιώργο σ’ ευχαριστώ για αυτήν την ταινία, για αυτόν τον ρόλο που άλλαξε τη ζωή μου. Ξέρω ότι έχω περιορισμένο χρόνο, αλλά επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, την μητέρα μου, τον άντρα μου, την κόρη μου που γίνεται τριών σε λίγες μέρες και έχει κάνει τη ζωή μου πολύχρωμη και σινεμασκόπ».

Τέλος, αστειευόμενη, προέτρεψε το κοινό και τους παρευρισκόμενους να μην κοιτάξουμε το σπασμένο φερμουάρ από το φόρεμά της όταν θα αποχωρούσε από τη σκηνή.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις