Όλοι έχουμε ένα λουλούδι που μας αρέσει και κοσμεί τη βεράντα, τον κήπο ή τα βάζα μας. Αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι η συγκεκριμένη μας προτίμηση αποκαλύπτει και στοιχεία του χαρακτήρα μας.

Κοίτα τη φωτογραφία, διάλεξε αυτό που σου αρέσει περισσότερο και διάβασε τι αποκαλύπτει για σένα!

Τεστ προσωπικότητας: Διάλεξε ένα λουλούδι και μάθε τι φανερώνει για τον χαρακτήρα σου!

Εάν επέλεξες το 1ο

Ορχιδέα

Είσαι τόσο σπάνιος/α και μοναδικός/η, όσο και η ορχιδέα. Έχεις μεγάλα αποθέματα αγάπης και μεγαλείο ψυχής. Είσαι συμπονετικός/η, στοργικός/η και ώριμος/η. Περπατάς και μιλάς με χάρη, είσαι συγκρατημένος/η και υπομονετικός/η. Θέλεις να είσαι όμορφος/η όχι μόνο για τους άλλους, αλλά και για σένα. Περνάς πολύ χρόνο στον καθρέφτη για να επιλέξεις τι θα φορέσεις ενώ πολύ συχνά περιποιείσαι το δέρμα σου, τα μαλλιά σου, κάνεις μανικιούρ και πεντικιούρ. Είσαι ελκυστικός/η λόγω εικόνας αλλά και προσωπικότητας.

Εάν επέλεξες το 2ο

Παιώνια

Οι παιώνιες είναι σύμβολο χρημάτων και καλής τύχης. Αν διάλεξες αυτό το λουλούδι είναι βέβαιο ότι αναζητάς ευημερία και επιτυχία. Σε ορισμένες χώρες θεωρείται ως σύμβολο ευγένειας και αφθονίας. Μπορεί να είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, επιχειρηματίας ή πρόσωπο με εξέχουσα θέση, δύναμη και εξουσία. Αν και σαν χαρακτήρας είσαι συμπονετικός/η, δε θα διστάσεις να εκδικηθείς όποιον σε βλάψει ή μπει εμπόδιο στα σχέδιά σου. Δε φοβάσαι να δείξεις τη δύναμή σου. Επιπλέον, το πιο πιθανό είναι να κάνεις έναν όμορφο κι ευτυχισμένο γάμο.

Εάν επέλεξες το 3ο

Τριαντάφυλλο

Είσαι αρκετά επιφυλακτικός/η, είτε επειδή έχεις τραυματιστεί στο παρελθόν είτε γιατί έχεις μια φυσική τάση να προστατεύεσαι από κακούς ανθρώπους και περιστάσεις. Έχεις μια εσωτερική ομορφιά, αλλά και εσωστρέφεια ή συστολή κυρίως όταν είσαι ανάμεσα σε κόσμο. Έχεις μια αρκετά πολύπλοκη προσωπικότητα που μόνο λίγοι άνθρωποι μπορούν να καταλάβουν ή να συνειδητοποιήσουν. Η κρυφή σου επιθυμία είναι να έχεις ή να δημιουργήσεις μια ευτυχισμένη, δεμένη οικογένεια και να ζήσεις τη ζωή σου στο έπακρο.

Εάν επέλεξες το 4ο

Τουλίπα

Είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος, που ευχαριστιέται από τα απλά πράγματα της ζωής. Τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν αισθάνονται ασφαλή και γεμάτα αγάπη. Είσαι καλός ακροατής και προσφέρεις έναν ώμο για να κλάψει όποιος αντιμετωπίζει πρόβλημα. Είσαι πάντα εκεί για να βοηθήσεις, να παρηγορήσεις και να στηρίξεις όποιον/α χρειάζεται. Δεν είσαι εντυπωσιακός/η, ούτε κάνεις κάτι για να τραβήξεις την προσοχή, ωστόσο, είσαι όμορφος/η, καλόψυχος/η και χαμογελαστός/η. Ένας αληθινός φίλος σε όσους είναι τυχεροί να σε έχουν πλάι τους. Σε σένα βασίζεται και η οικογένειά σου, που κατά καιρούς σου ζητά διάφορα, κάτι που ορισμένες φορές σε βαραίνει, αλλά "όχι" δεν θα πεις ποτέ.

Εάν επέλεξες το 5

Ζέρμπερα

Είσαι πολύ υπομονετικό/η, ανεκτικός/η, γλυκομίλητος/η και διακριτικός/η. Σου αρέσει να καταπιάνεσαι με διάφορες ασχολίες, να απασχολείσαι με κάποια δραστηριότητα, από το να κάθεσαι και να μην κάνεις τίποτα. Δεν είσαι τεμπέλης/α, ούτε εκτιμάς και τέτοιου είδους ανθρώπους. Είσαι κοινωνικός/η, εξωστρεφής και θέλεις να συμμετέχεις σε παρέες, ομάδες ή εκδηλώσεις. Ως γονιός, αποτελείς πρότυπο, γιατί είσαι ανοιχτόμυαλος και αποδέχεσαι το διαφορετικό.

Εάν επέλεξες το 6

Γαρύφαλλο

Μερικές φορές, μπορεί να αισθάνεσαι σαν να έχεις ζήσει πολλές ζωές και έχεις μετενσαρκωθεί άλλες τόσες και σε διαφορετικές εποχές. Η έμφυτη σοφία και το βάθος σου επηρεάζει όλα όσα συναντάς στο δρόμο σου, τα οποία σου δίνουν αρκετές εμπειρίες. Οι άνθρωποι σε βλέπουν με αγάπη και θαυμασμό, ένα άτομο με δύναμη και αντοχή. Είσαι υπερήφανος/η, όμως σε αυτούς/ες που αγαπάς, βγάζεις τη ρομαντική κι ευαίσθητη πλευρά σου. Το γαρύφαλλο είναι σύμβολο της βαθιάς, αγνής αγάπης, της ανιδιοτέλειας και της καλής τύχης, οπότε αν το επέλεξες, είναι πιθανό να έχεις μια όμορφη ζωή.

Πηγή: astrology.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις