Ένα ευτυχισμένο ζευγάρι σημαίνει ότι και οι δύο πλευρές είναι απόλυτα ικανοποιημένες με τη σχέση τους και τον άνθρωπο που έχουν δίπλα τους, με αμοιβαίες πάντα υποχωρήσεις.

Ένας τρόπος υπάρχει για να καταλάβεις πόσο καλά κρατάει μία σχέση και αυτός δεν είναι άλλος από την μεταξύ τους μη λεκτική επικοινωνία.

Η μεταξύ τους αλληλεπίδραση, οι κινήσεις, η αφή και γενικότερα η γλώσσα του σώματος είναι εκείνη που θα σου δείξει, είτε στην δική σου σχέση, είτε σε άλλες που παρατηρείς, αν είναι ευτυχισμένο το ζευγάρι.

Και αν θες βοήθεια για να καταλάβεις και η δική σου σχέση σε τι στάδιο βρίσκεται, δεν έχεις παρά να ρίξεις μία ματιά στα παρακάτω σκίτσα, από το truelife.

Ψυχολογικό τεστ: Ποιο ζευγάρι σου φαίνεται πιο ευτυχισμένο;

Σε αυτή τη σχέση, η γυναίκα είναι περήφανη για τον σύντροφό της. Είναι επίσης ανεξάρτητη και δεν ενδιαφέρεται για το τι σκέφτονται οι άνθρωποι γύρω της. Ο άνδρας σε αυτή τη σχέση είναι αφοσιωμένος και εκτιμά τον δεσμό που μοιράζονται οι δυο τους. Αυτός ο μη λεκτικός τύπος επικοινωνίας βασίζεται στο γεγονός ότι είναι ανοιχτοί και υπάρχει ειλικρίνεια μεταξύ τους.

Σε αυτή τη σχέση, η γυναίκα διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή του άνδρα. Δίνει ιδιαίτερη προσοχή στα σημαντικά πράγματα και βοηθά τον άνθρωπό της να προχωρήσει στη ζωή με την ακλόνητη υποστήριξή της. Είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής του.

Σε αυτή τη σχέση, ο άνδρας είναι ο ηγέτης. Οδηγεί τον δρόμο και για τους δύο. Κατά καιρούς, μπορεί να είναι ευέξαπτος, αλλά η σύντροφός του τον εξισορροπεί με την ήρεμη και γαλήνια φύση της.

Σε αυτή τη σχέση, η αγκαλιά δείχνει ότι ο άνδρας θέλει να προστατεύσει τη σύντροφό του από οτιδήποτε οδυνηρό. Την υποστηρίζει σε όλες τις προσπάθειές της και είναι εκεί για να την παρηγορήσει όταν χρειαστεί. Η σχέση τους βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και τον σεβασμό.

Σε αυτή τη σχέση, ο ένας είναι το μεγαλύτερο στήριγμα του άλλου. Αγαπούν να περνούν χρόνο μαζί, ανεξάρτητα από το τι κάνουν. Απολαμβάνουν πάντα την μεταξύ τους παρέα.

Σε αυτή τη σχέση, και οι δύο σύντροφοι σέβονται τις επιθυμίες και τις απόψεις του άλλου. Δεν είναι το είδος του ζευγαριού που απολαμβάνει να εκφράζει τα συναισθήματά του δημόσια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ευτυχισμένοι ή ερωτευμένοι. Όταν οι δυο τους βρίσκονται μόνοι, ο ρομαντισμός ζωντανεύει.

Σε αυτή τη σχέση, και οι δύο απολαμβάνουν να εκδηλώνουν τα συναισθήματά τους στον κόσμο. Δημοσιεύουν εκατοντάδες φωτογραφίες και κάνουν ρομαντικές χειρονομίες δημόσια. Μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα που τους εμποδίζουν να βαρεθούν ο ένας τον άλλον.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις