ΠΑΤΡΑ. Στις 13 Φεβρουαρίου 2021 ώρα 10.00 το πρωί, στην επέτειο των 56 χρόνων από το πρώτο παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού, η Οργανωτική Επιτροπή του φετινού παιχνιδιού έδωσε την ευκαιρία στα πληρώματα να δοκιμαστούν χωρίς βαθμολογία με μόνο όπλο το χιούμορ τους και να ξεκινήσουν και το φετινό κυνήγι.

Οι δράσεις όπως έχουν σχεδιαστεί θα είναι αναγκαστικά μέσω διαδικτύου, λόγω συνθηκών, και το διαγωνιστικό κομμάτι ξεκινά στις 20 Φεβρουαρίου.

Τριάντα δύο (32) πληρώματα έστειλαν τα βιντεάκια τους με θέμα «Μας έφαγε ο έρωτας...», επιβεβαιώνοντας ότι οι πατρινοί καρναβαλιστές, τα πληρώματα του Πατρινού Καρναβαλιού, παίζουν όχι για να ανταγωνιστούν αλλά για να απολαύσουν τις δημιουργικές τους στιγμές. Με χιούμορ, φαντασία, πρωτοτυπία, με πάθος και αγάπη για αυτό που κάνουν, δημιούργησαν μονόλεπτα βιντεάκια υμνώντας τον κάθε έρωτά τους.

Ο Κρυμμένος Θησαυρός θα συνεχιστεί με βάση το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί.

Η Οργανωτική Επιτροπή υπενθυμίζει ότι στην ιστοσελίδα του οργανισμού (carnivalpatras.gr) την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου στις 19:56 θα ανακοινωθεί ο αριθμός πληρώματός σας.