ΕΛΛΑΔΑ. Έξι ελληνικά ξενοδοχεία συγκαταλέγονται ανάμεσα στα καλύτερα στην Ευρώπη τα οποία προτείνονται από τους συντάκτες της βρετανικής Telegraph ως ιδανικά για κρατήσεις Βρετανών μετά τη λήξη του lockdown.

Η μεγάλη ζήτηση για διακοπές που καταγράφεται στη Βρετανία αμέσως μετά την ανακοίνωση Τζόνσον σχετικά με την πιθανή ημερομηνία έναρξης των διεθνών ταξιδιών, στις 17 Μαϊου, δείχνει την απόγνωση για διακοπές, με τους Βρετανούς να σπεύδουν να κάνουν προκρατήσεις για το εφετινό, αβέβαιο καλοκαίρι.

Τα ελληνικά ξενοδοχεία που προτείνει η Telegraph είναι τα ακόλουθα...

1.jpg
Ekies All Senses, Βουρβουρού, Χαλκιδική

Τετράστερο resort μπροστά σε αμμουδιά με σύγχρονο ελληνικό ντιζάιν, ένα μικρό σπα και ένα μοναδικό εστιατόριο. Είναι εξαιρετικό για οικογένειες.

Η διανυκτέρευση ξεκινά από 121 λίρες τη βραδιά

2.jpg
Kokkini Porta Rossa, Ρόδος

To ξενοδοχείο είναι το πιο εντυπωσιακό μέρος διαμονής στη Ρόδο, αναφέρει η Telegraph. Το κτίριο όπου στεγάζεται χρονολογείται από τον 14ο αιώνα, την εποχή των Ιπποτών του Αγ. Ιωάννη, και αργότερα αποτέλεσε την κατοικία τουρκκικών, ελληνικών και εβραϊκών οικογενειών, οι οποίες παρά τις πολιτισμικές τους διαφορές έζησαν αρμονικά.

Η διανυκτέρευση ξεκινά από 299 λίρες.

3.jpg
Amanzoe, Πελοπόννησος

Το Amanzoe είναι ένα resort που δίνει έμφαση στην υγεία και την ευεξία. Το σπα προσφέρει θεραπείες που βασίζονται στην αρχαιοελληνική φιλοσοφία θεραπείας και σε ένα εύρος ολιστικών θεραπειών που περιλαμβάνουν πιλάτες και γιόγκα.

Η διανυκτέρευση ξεκινά από 880 λίρες.

Elivi, Σκιάθος

Είναι ένα μπουτίκ resort με στυλ και εξαιρετική θέα στη θάλασσα στις Κουκουναριές. Διαθέτει κομψές λεπτομέρειες, άψογη εξυπηρέτηση και τοπία ιδανικά για φωτογραφίες στο Instagram.

Οι τιμές ξεκινούν από 146 λίρες ανά διανυκτέρευση.

Four Seasons Astir Palace Hotel Athens

Το πρώτο Four Seasons ξενοδοχείο στην Ελλάδα συνιστά την αναγέννηση ενός σύγχρονου ορόσημου, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαμβάνουν διακοπές παραλίας, σπα και city break μέσα σε μία ενιαία πολυτελή και αυθεντικά ελληνική εμπειρία.

Οι τιμές ξεκινούν από 318 λίρες ανά διανυκτέρευση.

Soho Roc House, Μύκονος

Συνδυάζει τις κυκλαδίτικες καμπύλες, τους εμπνευσμένους από τη φύση εσωτερικούς χώρους και την ατμόφαιρα διασκέδασης και λάμψης των μελών Soho House στην περιοχή της πισίνας.

Η διανυκτέρευση ξεκινά από 190 λίρες.