ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε και στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής τους ευθύνης, τοπικές επιχειρήσεις ενώνουν τις δυνάμεις τους και αναπτύσσουν κοινωνική δράση, με στόχο την προσφορά στην τοπική κοινότητα.

Έτσι, το The Meat Shop σε συνεργασία με τον Executive Chef Χρήστο Κουμάντο, ενώνουν τις δυνάμεις τους με άλλες 12 τοπικές επιχειρήσεις για να υλοποιήσουν ένα Charity Street Food Event, την Τετάρτη 26 Μαΐου 2021.

Κατά τη διάρκειά του, η ομάδα του Chef Χρήστου Κουμάντου θα παρασκευάζει από τις 5μμ το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις του The Meat Shop, Street Food (burgers, hot dogs, κοτομπουκιές κ.ά.), που θα προσφέρεται έναντι συμβολικού τιμήματος, στους συμμετέχοντες που θα παραβρεθούν. Οι εισπράξεις καθ’ ολοκληρία, θα διατεθούν προς ενίσχυση του ταμείου της Κιβωτού του Κόσμου Καλαμάτας-“Κωνσταντίνος Ι. Καρέλιας».

Στη διοργάνωση, υποστηρίκτρια είναι η εταιρία Marketing & Επικοινωνίας GRAIN και αρωγοί της προσπάθειας ως χορηγοί σε είδη, οι επαγγελματίες & επιχειρήσεις της πόλης μας:

ΒΡΥΩΝΗΣ-αντιπροσωπείες/αναψυκτικά, ICESKOUL-διανομή πάγου, ΣΙΑΜΠΗΣ-χονδρεμπόριο φρούτων/λαχανικών, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-χονδρεμπόριο φρούτων/λαχανικών, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ-αρτοποιία και ΓΕΥΣΕΙΣ ΘΥΜΙΣΕΣ-Κουκούτσης Catering .

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις