ΚΟΣΜΟΣ. Στην πρεμιέρα της εκπομπής «Ιστορίες του Hollywood» με τον Γιώργο Σατσίδη μίλησε η Κορίνα Τσοπέη. Η Μις Υφήλιος 1964 που ζει μόνιμα στην Αμερική αναφέρθηκε στο ελληνικό #Metoo, στην απόφασή της να φύγει από την Ελλάδα, αλλά και στους δυο συζύγους της, τον διάσημο πλαστικό χειρουργό Στίβεν Ζαξ, με τον οποίο έχει τρία παιδιά και τον έρωτα της ζωής της και κορυφαίο ατζέντη του Hollywood Φρέντι Φιλντς.

«Ο χρόνος που πέρασε από πάνω μου ήταν καλός και δεν διαμαρτύρομαι», είπε αρχικά η Κορίνα Τσοπέη και ανέφερε: «Είμαι τυχερή και έχω μάθει να αλλάζω με τον χρόνο. Δεν ενοχλούμε, κοιτώ πάντα μπροστά».

Μιλώντας για τον σύζυγό της και κορυφαίο ατζέντη του Hollywood Φρέντι Φιλντς αποκάλυψε: «Όταν τον πρωτογνώρισα στην ταινία του Νίκου Μαστοράκη είχα ακούσει τόσα πολλά και ήμουν συγκρατημένη, γιατί ήταν και η γυναίκα του εκεί. Όταν άρχισε να με φλερτάρει είπε “Τι απαίσιος άνθρωπος”. Όταν είπα στον Νίκο: “Είναι η γυναίκα του εδώ και με φλερτάρει”, εκείνος μου απάντησε ότι ήταν χωρισμένος. Ήταν πολύ ευγενικός και στο τέλος του την έπεσα εγώ».

Για το ελληνικό #Metoo είπε: «Χαίρομαι που γυναίκες και άνδρες βρήκαν τη δύναμη να ανοίξουν τη φωνή τους. Όταν άκουσα το γιατί τώρα, πήρα χάπι. Κατάλαβα ότι δεν ξέρουν γιατί μιλάνε. Όταν μια γυναίκα το κρατά μέσα της είναι γιατί ντρέπεται, γιατί φοβάται και νιώθει ενοχές. Ο βιασμός κακοποιεί την ψυχούλα τους. Όσοι έχουν κακοποιηθεί να το βγάλουν τώρα για να ηρεμήσει η ψυχούλα τους».

«Από 10 χρόνων ήθελα να έρθω στην Αμερική και να μείνω για πάντα. Ήταν το όνειρό μου. Ο πατέρας μου δεν είχε χρήματα για να με στείλει στην Αμερική και έβλεπα τα καλλιστεία κάθε χρόνο, είχα πάθος και έλεγα να βγω Μις Υφήλιος και να έρθω να μείνω για πάντα εδώ», ανέφερε στη συνέχεια.

Και «λύγισε» μιλώντας για τον θάνατο του δεύτερου συζύγου της Φρέντι Φιλντς: «Έκλαψα και το πρώτο καλοκαίρι που έχασα τον άνδρα μου πήγα μόνη μου στη Μύκονο. Έβαλα τηλεόραση και είδα την ταινία American Gigolo, όπου γνώρισα τον άνδρα μου και σταμάτησε η καρδιά μου. Είδα τον άνδρα μου μέσα, γιατί είχε μια μικρή σκηνή. Ποτέ δεν έφυγε. Είμαι τυχερή γιατί μερικές γυναίκες δεν έχουν γνωρίσει ποτέ τον άνδρα της ζωής τους. Δεν υπάρχει καλύτερο από το να γνωρίσεις τον άνδρα της ζωής σου και να σε αγαπήσει κι αυτός όσο κι εσύ».
Αναφερόμενη, όμως και στον πρώτο σύζυγό της Στίβεν Ζαξ με τον οποίο έχει τρία παιδιά είπε: «Όταν μου ζήτησε διαζύγιο κλονίστηκε ο κόσμος μου. Δεν το περίμενα. Μου έπαιρνε δώρα, μου έγραφε ποιήματα και ξαφνικά μου είπε να χωρίσουμε. Είχε βρει άλλη, αλλά και να μην είχε βρει αυτήν θα ήταν κάποια άλλη. Μια εβδομάδα πριν από το διαζύγιο, γνώρισα όμως τον άνδρα της ζωής μου, τον Φρέντι Φιλντς».

Τέλος, μίλησε και για τον εγγονό της που πάσχει από Σύνδρομο Williams, μια σπάνια γενετική διαταραχή που προκαλεί προβλήματα στην ανάπτυξη και το πόσο εκείνη βοήθησε τον γιο της να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα και να ανακαλύψει τον κόσμο μέσα από τα μάτια αυτού του μικρού παιδιού.


Δείτε όλη την εκπομπή ΕΔΩ

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις