Οι εβδομάδες περνούν και ο ερχομός του νέου μέλους της οικογένειας πλησιάζει, αυξάνοντας την αγωνία για τη νέα ζωή που περιμένει το ζευγάρι.

Αν λοιπόν, είσαι αυτή που έχει αναλάβει να οργανώσει το baby shower, τότε σίγουρα έχεις πολλά να σκεφτείς και να οργανώσεις. Σχεδίασε το baby shower με κάθε λεπτομέρεια, όπως θα ήθελες ακριβώς να είναι και το δικό σου προκειμένου να περάσετε καλά και να υποδεχτείτε με χαρά το νέο μέλος.

Καλεσμένοι & Τοποθεσία

Η έγκαιρη ενημέρωση των καλεσμένων είναι απαραίτητη ώστε όλα τα αγαπημένα πρόσωπα της εγκυμονούσας να είναι δίπλα της σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή. Ιδανικά, το baby shower αποτελεί έκπληξη για το ζευγάρι ή τουλάχιστον για την μελλοντική μανούλα. Ωστόσο, θα πρέπει να δώσεις βάση στον αριθμό των καλεσμένων καθώς να μην ξεφύγουν σε αριθμό. Όσον αφορά την τοποθεσία, αυτή φυσικά εξαρτάται από την εποχή. Προτίμησε κάποιον χώρο που θα σας κάνει όλες να αισθάνεστε άνετα. Ειδικά για το καλοκαίρι και την άνοιξη, μία αυλή ή ένας κήπος αποτελεί τον απόλυτο χώρο για το baby shower.

Διακόσμηση

Φυσικά η διακόσμηση, θα πρέπει να είναι στα χρώματα ανάλογα με το φύλο του μωρού. Όπως συνηθίζεται, γαλάζιο για αγόρι και ροζ για κορίτσι. Επίσης, μπορείς να επιλέξεις και ουδέτερα χρώματα για τον στολισμό του χώρου όπως είναι το κίτρινο, πράσινο ή πορτοκαλί. Φρόντισε στα ίδια χρώματα να είναι και η διακόσμηση του μπουφέ, που θα συνοδεύσει το πάρτυ. Επιπλέον, θα μπορούσες να επιλέξεις και κάποιο θέμα για το baby shower, όπως είναι ο μικρός πρίγκιπας ή γενικά πριγκίπισσα.

Snacks & Γλυκά

Αυτό που δεν θα μπορούσε να λείπει από το baby shower είναι φυσικά τα γλυκά και κάποια μικρά snacks. Το κλασικό baby shower επιβάλλει cupcakes, muffins και οποιαδήποτε γλυκίσματα. Στο διαδίκτυο μπορείς να αναζητήσεις διάφορες ιδέες για εύκολα γλυκά με σοκολάτα, σε περίπτωση που δεν θέλεις ολόκληρος ο μπουφές να είναι catering. Ωστόσο, πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση, καλό θα ήταν να αποφασίσετε από κοινού με τους φίλους του ζευγαριού για τα snacks και τα γλυκά του μπουφέ.

Δώρα & Ευχές

Αν ακόμα σκέφτεσαι ποιο θα ήταν το τέλειο δώρο για τον ερχομό στο νέο μέλος της οικογένειας, τότε δεν έχεις παρά να ρωτήσεις το ίδιο το ζευγάρι τι χρειάζεται περισσότερο. Σίγουρα, η εγκυμοσύνη και η γέννηση ενός παιδιού είναι μία χαρούμενη περίοδος για το ζευγάρι αλλά ταυτόχρονα και οικονομικά δύσκολη. Μην ντραπείς λοιπόν, να ρωτήσεις το ζευγάρι αν έχουν προμηθευτεί τα πάντα για το παιδικό δωμάτιο ή από αξεσουάρ μωρού. Η μέρα του baby shower είναι ξεχωριστή για το ζευγάρι για αυτό φρόντισε να δημιουργήσεις ένα βιβλίο ευχών για τον ερχομό του μωρού, που θα την κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις