ΕΛΑΦΟΝΝΗΣΟΣ. Στον Άγιο Σπυρίδωνα στη γραφική Ελαφόνησο παντρεύτηκε ο ραδιοφωνικός παραγωγός Παναγής Τζωρτζάτος την αγαπημένη του Ελένη ενώ κρατούσαν τον γιο τους για παρανυφάκι.

Κουμπάροι οι ραδιοφωνικοί συνέταιροι στον Sfera, Γιώργος Λιανός και Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Η Ελαφόνησος είναι το αγαπημένο τους μέρος ενώ έχουν κάνει κοινές διακοπές με τον Γρηγόρη και τη δική του σύντροφο αλλά και τέταρτη της ραδιοφωνικής παρέας, Νάνσυ Αντωνίου.

Να θυμίσουμε πως ο ραδιοφωνικός παραγωγός είχε γίνει μπαμπάς πριν από λίγους μήνες και είχε γράψει στο Instagram:

«Η πρώτη φωτογραφία της χρονιάς ήθελα να είναι αυτή! Η οικογένεια μου!!! Μια οικογένεια που δημιουργήσαμε με την γυναίκα μου το 2020, μια χρόνια τόσο περίεργη, δύσκολη, έντονη για όλους μας! Επιλέγω να κρατήσω μόνο τη μια κ μοναδική στιγμή της ζωής μου, την ώρα εκείνη που είδα τον γιο μου για πρώτη φορά στις 26-10-2020! Μπορεί να ήρθες την πιο δύσκολη -για την ανθρωπότητα- χρόνια θα κάνω όμως ότι περνάει από το χέρι μου τα επόμενα χρόνια της ζωής σου να είναι όσο πιο όμορφα γίνεται, όσο όμορφα τα ονειρευόμουν πολλά χρόνια πριν ακόμα έρθεις! Σας αγαπάω τόσο πολύ και τους δυο και σας ευχαριστώ γιατί με μάθατε τη σημαίνει ΑΛΗΘΙΝΗ αγάπη, χωρίς όρια! Καλή μας χρονιά!!!»

Δείτε φωτογραφίες από τον γάμο στη gallery που ακολουθεί: