ΕΛΛΑΔΑ. Λίγο πριν ξεκινήσει τις νυχτερινές εμφανίσεις με την Άντζελα Δημητρίου, ο Χρήστος Χολίδης μίλησε για την δύσκολη περίοδο που πέρασε λόγω της καραντίνας και του κορονοϊού.

Όπως εξήγησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό, του έχει λείψει πάρα πολύ το τραγούδι, αφού δεν έχει ανέβει στην πίστα εδώ και περίπου δύο χρόνια.

«Έχω δυο χρόνια να το κάνω αυτό. Μου έλειψε η ζωή μου γενικά. Δεν πέρασα καλά στην καραντίνα, δεν μου άρεσε αυτό που έγινε.

Η καραντίνα μας έχει επηρεάσει όλους και θα έδινα μια συμβουλή. Αν πιάνει η συμβουλή μου, να σεβαστούμε λίγο τον εαυτό μας, τον διπλανό μας, να αγαπήσουμε λίγο παραπάνω τον διπλανό μας, τον ξένο, τον άνθρωπο που έχει παραπάνω κιλά, τον άνθρωπο που πηγαίνει με γυναίκες ή με άντρες. Αυτά δεν συνέβαιναν παλιά αυτά που γίνονται. Πρέπει να το σταματήσουμε. Μιλάω για τις γυναίκες που κακοποιούνται. Διάβαζα ότι υπάρχουν 136.000.000 κλικ για το «πως θα χτυπήσουμε τη γυναίκα μας χωρίς να μας καταλάβουν». Ρε παιδιά αλήθεια; Έτσι μεγαλώσαμε; Πρέπει να διορθωθούν αυτά. Οι άντρες πρέπει να λατρεύουν τις γυναίκες από τη μάνα μας, μέχρι τη γυναίκα που περνάει το δρόμο.

Ο κόσμος δεν είναι καλά. Προσέχω δύο και τρεις φορές πώς θα μιλήσω. Γιατί είμαι κλεισμένος δύο χρόνια, δεν κάνω τη δουλειά μου. Είχα αποκοπεί από όλα. Έπαθα τενοντίτιδα από το PlayStation, που δεν έπαιζα ποτέ στη ζωή μου. Οπότε, όλα αυτά τα νεύρα και ο χαμός που γίνεται, ας καλμαρουμε λίγο.»

Δείτε όλα όσα είπε Χρήστος Χολίδης :

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις