ΓΥΘΕΙΟ. Η Ορθούλα Παπαδάκου, η όμορφη αθλήτρια και μετέπειτα παρουσιάστρια, μπορεί να έλαμψε για αρκετά χρόνια, ωστόσο στη συνέχεια χάθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάχεται με την σκλήρυνση κατά πλάκας

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό αποκάλυψε πως τα τελευταία χρόνια δίνει τη μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας.

Αλλά δεν το βάζει κάτω!

Είναι αισιόδοξη και προσπαθεί να ακολουθήσει ένα πιο χαλαρό ρυθμό ζωής ακούγοντας τις οδηγίες των γιατρών της.

Η Ορθούλα Παπαδάκου σήμερα

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια είναι ιδιαίτερα δραστήρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ συχνά μοιράζεται με τους followers της εικόνες από την καθημερινότητά της.

Η πρώην παίκτρια του Survivor τα τελευταία χρόνια ζει στο Γύθειο, όπου διατηρεί σπίτι, ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών της, που της συνέστησαν απόλυτη ηρεμία και ξεκούραση.

Συγκλονίζει μιλώντας για τη ζωή με σκλήρυνση κατά πλάκας

Το 2011 η Ορθούλα Παπαδάκου είχε αποκαλύψει ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας και τα πρώτα πέντε χρόνια ακολουθούσε έντονη αγωγή μετά από παρότρυνση της γιατρού της.

Εννέα χρόνια μετά η Ορθούλα Παπαδάκου, μιλάει για την κατάσταση της υγείας της και δίνει δύναμη σε ανθρώπους.

Όπως η ίδια αποκαλύπτει τα πρώτα πέντε χρόνια ακολούθησε αγωγή αν και δεν είχε ιδιαίτερα συμπτώματα, ωστόσο τώρα έχει πολλές επιπλοκές στην υγεία της λόγω της ασθένειας.

«Θεωρώ ότι το πιο μεγάλο μου ατού είναι ότι δεν άφησα ποτέ να με νικήσει η αρρώστια αυτή αυτό οφείλεται στο background μου στον αθλητισμό. Έχω τις καλές και τις κακές μου μέρες. Με πιάνουν πονοκέφαλοι και μουδιάσματα και αδυναμία στο μυϊκό μου σύστημα με αποτέλεσμα να είμαι τέζα στο κρεβάτι.

Αλλά βρίσκω τη δύναμη να σηκωθώ, γιατί αν κάτσω θα με νικήσει και πάει το έχασα και κάθε μέρα θα χειροτερεύει.

Εκεί που περπατάω πολλές φορές φεύγει το πόδι, χάνω την ισορροπία. Αυτό που με βοηθάει πολύ είναι ότι κάνω focus στη δουλειά μου. Με βοηθάει να μην υπάρχουν στεναχώριες και στρες στο περιβάλλον μου, επιλέγω να είμαι καλά με τους ανθρώπους γύρω μου που με αγαπάνε και με υποστηρίζουν.

Ο κύκλος μου έχει μικρύνει πάρα πολύ, διότι δεν θέλω άνθρωποι, που δε γνωρίζω καλά, να με επηρεάζουν αρνητικά», είπε μιλώντας στην εφημερίδα «On time» η Ορθούλα Παπαδάκου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις