ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ. Υπάρχουν μέρη αναλλοίωτα στο χρόνο που έχουν μία συναρπαστική ιστορία να διηγηθούν. Ένα τέτοιο μέρος είναι και η Μονεμβασιά όπου στο πλαίσιο της καμπάνιας «Η Ευρώπη στην περιοχή μου» διοργανώνεται, αυτό το Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι, περίπατος με θέμα την ιστορία και τις παραδόσεις της, με σημείο εκκίνησης την Πλατεία της εκκλησίας του Ελκόμενου Χριστού.

Μοναδικά σοκάκια, μνήμες από το παρελθόν, παραμυθένια ατμόσφαιρα, η Μονεμβασιά είναι ιδανική για περιπάτους και αυτό το Σάββατο στις 12:00 διοργανώνεται ένας καταπληκτικός φθινοπωρινός περίπατος με θέμα τις παραδόσεις και τους θρύλους της.

Ήταν ένα πέτρινο καράβι που όχι μόνο δεν ήταν αταξίδευτο αλλά ταξιδεύει στους αιώνες και είναι η Μονεμβασιά, όπου το Σάββατο 20 Νοεμβρίου, στις 12:00 διοργανώνεται ένας μοναδικός περίπατος με τίτλο Το «πέτρινο καράβι» και το ταξίδι του στους αιώνες.

Αν σας αρέσουν οι παραδόσεις, τότε αυτό το Σάββατο πρέπει να επισκεφτείτε οπωσδήποτε τη Μονεμβασιά και να πάρετε μέρος στον περίπατο που διοργανώνεται στις 12:00 το μεσημέρι και είναι αφιερωμένος στην ιστορία και τις παραδόσεις της.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις