ΣΠΑΡΤΗ. Για άλλη μια χρονιά το Μουσικό Σχολείο Σπάρτης ζώντας το πνεύμα των Χριστουγέννων, διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα, «Εικόνες από Χριστουγεννιάτικες γωνιές της Λακωνίας».

Το Μουσικό Σχολείο Σπάρτης για μια ακόμα φορά επιχειρεί να διατηρήσει το Χριστουγεννιάτικο κλίμα και να τονώσει τη διάθεση μικρών και μεγάλων, λαμβάνοντας βέβαια όλα τα μέτρα αποφυγής διάδοσης της covid -19.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει 1 – 31/12/2021.

Δικαίωμα συμμετοχής με μια φωτογραφία έχουν όλοι οι μαθητές της Λακωνίας.

Στο … θέμα μας

Το θέμα του φωτογραφικού διαγωνισμού μπορεί να εμπεριέχει εικόνες από Χριστουγεννιάτικες γωνιές του νομού μας (εκτός από βιτρίνες καταστημάτων και πρόσωπα), εξωτερικές όψεις σπιτιών, μπαλκόνια, πλατείες, εξωτερικό δημοσίων κτιρίων, Χριστουγεννιάτικα τοπία από τα όμορφα χωριά της Λακωνίας.

Στείλε mail ως και την τελευταία μέρα του χρόνου

Οι φωτογραφίες θα πρέπει να αποσταλούν έως τις 31/12 στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: scholeiom@gmail.com.

Ρώτα και την Άννα!

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Άννα Κορομβόκη Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Σπάρτης.

Και καλά αποτελέσματα

Στις 31 Ιανουαρίου 2022, τα μέλη της κριτικής επιτροπής θα ανακοινώσουν τα αποτελέσματα, τα οποία θα σταλούν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του κάθε διαγωνιζόμενου, καθώς και στα Μ.Μ.Ε.

Οι 5 καλύτερες φωτογραφίες θα βραβευτούν με τριήμερα ταξίδια!!!

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις