ΣΠΑΡΤΗ. Δυο φερέλπιδες νέες επιστήμονες, η Μυρτώ Βλάχου και η Βασιλική Ταρνανά, εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης της Εταιρείας Σπαρτιατικών Σπουδών για το έτος 2022.

«Μύθοι, θρύλοι και ανεκδοτολογικές ιστορίες από την αρχαία Σπάρτη»

Η Μυρτώ και η Βασιλική, με την καθοδήγηση του επιστημονικού τους υπευθύνου, θα συγγράψουν έναν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα για τους Σπαρτιάτες ιστορικό τόμο με τον -προσωρινό- τίτλο «Μύθοι, θρύλοι και ανεκδοτολογικές ιστορίες από την αρχαία Σπάρτη».

«Η Εταιρεία Σπαρτιατικών Σπουδών πιστεύει και υποστηρίζει με όλες της τις δυνάμεις τον θεσμό της Πρακτικής Άσκησης των φοιτητών και προσφάτως αποφοίτων των πανεπιστημιακών σχολών της πατρίδας μας», αναφέρουν από την Εταιρεία.

Who is who

  • Η Μυρτώ Βλάχου είναι απόφοιτη του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, με ειδίκευση στις Βυζαντινές και Νεοελληνικές Σπουδές. Έχει λάβει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στις Τέχνες και την Πολιτιστική Διαχείριση από το Rome Business School της Ιταλίας
  • Η Βασιλική Ταρνανά είναι ενεργή φοιτήτρια του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα στη Βυζαντινή Αρχαιολογία

«Με ειλικρινή χαρά και θέρμη, τις υποδεχόμαστε», προσθέτουν από την Εταιρεία Σπαρτιατικών Σπουδών.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις