ΣΠΑΡΤΗ. To Dermapen4 βοηθά στη φυσική ανάπλαση του δέρματος, χρησιμοποιώντας το φυσικό μηχανισμό δημιουργίας κολλαγόνου του προσώπου. Αποτελεί μια κορυφαία τεχνολογική εξέλιξη, με την βοήθεια της οποίας μια νέας τεχνολογίας κεφαλή σαρώνει την επιφάνεια του δέρματος έως και 105% πιο γρήγορα από τις πιο παλαιές συσκευές.

Με το Dermapen4 γίνεται κάθετη διάτρηση του δέρματος, ενώ μεταφέρονται έως και 80% βαθύτερα στο δέρμα τα δραστικά συστατικά της θεραπείας, με αποτέλεσμα την αυξημένη παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, την σαφή βελτίωση της υφής του δέρματος και την αποκατάσταση της υγρασίας του.

Ο μικροβελονισμός του δέρματος είναι ασφαλής για όλους τους τύπους δέρματος, επιτυγχάνει μια γρήγορη και ανώδυνη αποκατάσταση και μπορεί να εφαρμοστεί όλες τις εποχές, ακόμη και το καλοκαίρι. Το Dermapen4 μπορεί να συνδυαστεί με πλήθος άλλων θεραπειών, ενώ είναι ιδανικός συνδυασμός με αυτόλογη μεσοθεραπεία για εξαιρετικά αποτελέσματα.

Σε ποιες περιπτώσεις εφαρμόζεται το Dermapen4

Το Dermapen4 μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις παρακάτω περιπτώσεις:

  • Ρυτίδες
  • Χαλαρό δέρμα
  • Ουλές ή σημάδια ακμής
  • Λιπαρό δέρμα
  • Υπερμελαγχρώσεις
  • Ραγάδες
  • Αντιοξειδωτική δράση
  • Ανάπλαση

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται το Dermapen4

Μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο, τον λαιμό, τα χέρια και το σώμα. Μάλιστα είναι μια εξαιρετική επιλογή για σημεία του σώματος που θεωρούνται δύσκολα, όπως η περιοχή γύρω από τα μάτια και τα βλέφαρα, τα χείλη και η μύτη. Εφαρμόζεται επίσης σε περιπτώσεις τριχόπτωσης στο τριχωτό της κεφαλής.

Αξίζει να σημειωθεί πως η θεραπεία με Dermapen4 είναι η πλέον ανώδυνη θεραπεία. Συνήθως απαιτούνται 3-8 συνεδρίες που γίνονται σε διάστημα από 2 έως 8 εβδομάδες. Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία, αλλά καλύτερη εκτίμηση και εμφάνιση των αποτελεσμάτων γίνεται μετά την 3η συνεδρία.

Το Dermapen4 χρησιμοποιείται στα City Med, Πρότυπα Δερματολογικά Κέντρα του Ομίλου Affidea, και από 8 έως τις 15 Μαρτίου προσφέρεται σε προνομιακή τιμή.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ραντεβού πατήστε εδώ: https://athenscitymed.gr/epikoinonia

Σχετικά με τον Όμιλο Affidea

Ο Όμιλος Affidea σήμερα αποτελεί τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Ευρώπη, με δραστηριότητα σε 15 χώρες.

Στην Ελλάδα λειτουργεί από το 2005 με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας για όλους. Σήμερα λειτουργεί μέσω ενός Πανελλαδικού Δικτύου Διαγνωστικών Κέντρων σε πρότυπους ιατρικούς χώρους, που συνεχώς επεκτείνεται, με έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Η αρτιότητα του σύγχρονου εξοπλισμού, η επιβεβαιωμένη αξιοπιστία και η διεθνής αναγνώριση των αποτελεσμάτων του Ομίλου Affidea καταδεικνύονται από τις διακρίσεις και τις στρατηγικές συνεργασίες του στο χώρο της υγείας.

Όλα τα κέντρα του Ομίλου Affidea είναι πιστοποιημένα κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001 και τα βιοπαθολογικά εργαστήρια διαπιστευμένα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) κατά το ISO 15189.

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα, σε LinkedIn, Facebook και Instagram

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις