Είναι πρωτόγνωρο συναίσθημα να βλέπεις το παιδί σου να μεγαλώνει, να μεταμορφώνεται από ένα ασυνείδητο μωρό σε ένα πανέξυπνο πλάσμα γεμάτο ζωή. Κάθε χρόνο, τα γενέθλιά του, πέρα από την γιορτή της γέννησής του, είναι και μια υπενθύμιση ότι όλο μεγαλώνει και μεγαλώνει. Και αυτό είναι πραγματικά ένας λόγος εορταρτασμού, γιατί σημαίνει ότι μπορείς να συνεχίσεις να το βλέπεις να ανακαλύπτει τον κόσμο γύρω του, να γίνεται ακόμα πιο έξυπνο και να συνεχίζει να σας κάνει περήφανους κάθε μέρα που περνάει.

Αν θέλεις να οργανώσεις το τέλειο παιδικό πάρτι, είσαι στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρεις μερικά πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν από ένα τέτοιο γεγονός. Ας τα δούμε λοιπόν.

1. Τούρτα

Ένα από τα πράγματα που σίγουρα θα περιμένει ένα παιδάκι είναι η τούρτα των γενεθλίων του. Θα βρεις μοναδικές τούρτες γενεθλίων για παιδιά στο Lateau Patisserie. Εκτός από την νοστιμιά, θα πρέπει να προσέξεις και το σχέδιο της τούρτας. Μια καλή ιδέα θα ήταν να πας μαζί με το παιδί στο ζαχαροπλαστείο, ώστε να διαλέξει εκείνο το σχέδιο που του αρέσει. Έτσι, θα νιώσει ότι συμμετέχει στις προετοιμασίες, ειδικά μάλιστα αφού πρόκειται για το δικό του πάρτι.

2. Μπουφές

Πάντα πριν από την εμφάνιση και το σβήσιμο της τούρτας, υπάρχει ένας μπουφές γεμάτος με πεντανόστιμες αλμυρές λιχουδιές. Πατατάκια, τυροπιτάκια, λουκανοπιτάκια, σάντουιτς και πίτσα είναι νοστιμιές που σπάνια λείπουν από ένα τέτοιο τραπέζι. Φυσικά, στην μια γωνία του τραπεζιού υπάρχουν και μπόλικοι χυμοί ενώ σε ένα άλλο σημείο του βρίσκονται όλα τα πλαστικά πιάτα και ποτήρια, για να μπορούν να σερβιριστούν όλοι. Φυσικά, θα είναι όλα πλαστικά ή χάρτινα, για να μην έχουμε αιματηρά ατυχήματα. Είναι πολύ σημαντικό όσον αφορά τα πλαστικά πιατάκια ή τα σετ φαγητού για παιδιά από την Kosta Boda να έχουν όμορφα και γιορτινά σχέδια, καθώς πρόκειται για λεπτομέρεια που μικροί και μεγάλοι προσέχουν και εκτιμούν.

3. Δώρο

Η οργάνωση ενός πάρτι μπορεί να έχει τρέξιμο, κόπο και έξοδα, αλλά δεν γίνεται αυτό να είναι το μόνο δώρο που θα κάνεις στο παιδί σου. Φυσικά, δεν χρειάζεται να χάσεις μια ολόκληρη περιουσία, αλλά είναι όμορφο για αυτή την μέρα να έχεις ένα υλικό δώρο να του προσφέρεις, για να του δείξεις και έμπρακτα την αγάπη σου, καθώς ακόμα δεν είναι σε θέση να κατανοήσει τον κόπο πίσω από την διοργάνωση του πάρτι. Άλλωστε, με τα ξεχωριστά παιχνίδια δεξιοτήτων στο mrwolftoys.gr μπορείς να είσαι σίγουρη ότι το δώρο αυτό θα είναι η αφορμή να περάσετε μπόλικο ποιοτικό χρόνο μαζί, παίζοντας και μαθαίνοντας.

4. Προσκλήσεις

Για να μην πάει όλος αυτός ο χρόνος και ο κόπος χαμένος, δεν θα πρέπει να ξεχάσεις να προσκαλέσετε φίλους, οικογένεια και γνωστούς στο πάρτι. Πέρα από τους δικούς σου κοντινούς ανθρώπους, φρόντισε να βρίσκονται και παιδιά γύρω στην ηλικία του δικού σου, για να έχει άτομα να παίξει και να κοινωνικοποιηθεί. Αν μάλιστα το παιδί σου πηγαίνει στο σχολείο, μπορείς να αγοράσεις προσκλήσεις και να της συμπληρώσετε μαζί, ώστε την επόμενη μέρα να τις μοιράσει στους συμμαθητές του. Πρόσεξε μόνο να καλέσει όλη του την τάξη, για να μην αισθανθεί κανένα παιδάκι άσχημα και απομονωμένο.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις